Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Tap i generalprøven

lagt inn 17. apr. 2015, 13:47 av Hans Svellet   [ oppdatert 19. apr. 2015, 12:03 av FK Toten ]
https://plus.google.com/photos/112240437900161831805/albums/6139526452574128625

Det ble til slutt 1-3 tap hjemme mot Redalen i fredagens generalprøve før neste helgs seriestart. 

Kampen var ikke mer enn 5-6 minutter gammel da gjestene fra Redalen gikk opp i 0-1 med et skudd fra omtrent 20 meter ned i hjørnet. 

Toten slo umiddelbart tilbake med å spille seg til en corner, uten at det ble noen farligheter ut av den. 

Utover omgangen spilte begge lag seg til noen halvsjanser, før Redalen kom til et par gode sjanser etter omtrent et kvarter. 

Da omgangen var litt over halvspilt utnyttet Toten sin første skikkelig gode sjanse, da Joakim Bjørnerud headet utligningen i mål. Håkon Svellet slo et godt innlegg fra venstresiden, og Joakim timet løpet perfekt og headet utligningen i mål. 

Resten av omgangen byttet lagene litt på å ha sine gode perioder og kom til noen halvsjanser. Den største Toten-sjansen før pause fikk Håkon Svellet som på volley skøyt over fra hjørnet av 16-meteren etter godt innlegg fra høyresiden. 

Lagene gikk til pause på 1-1, som etter spill og sjanser var greit. Det kunne fort også vært motsatt. 

Den andre omgangen var det Toten som åpnet best de første minuttene, men det var gjestene fra Redalen som kom til de største sjansene. 

Etter et kvarter slet Toten med å få klarert, og kun en god redning fra Toten sin målvakt, Thor Even Johansen, holdt stillingen på 1-1.  

De neste ti minuttene kom Redalen til 2-3 gode sjanser, men avslutningene var ikke gode nok, og Thor Even gjorde jobben mellom stengene. 

Ti minutter før slutt kom 1-2 scoringen, da et innlegg traff en uheldig Marius Kristiansen og spratt i mål. 

Toten trykket på for en utligning etter dette, men kom ikke til de helt store sjansene, og i stedet utnyttet Redalen en lang ball og en feil i Toten-forsvaret til å sette 1-3 som også ble sluttresultatet. 

Dermed er Toten ferdig med treningskampene før seriestart om ei uke. Selv om det ble tap i dag, er det ingen grunn til å grave seg ned etter tap mot det som vil være et bra 4. divisjonslag. 

Toten sitt lag:
Thor Even Johansen
Mats Gjestvang-Lars Hensvold-Marius Kristiansen-Trond Fodstad
Robert Kolner-Trond Aass-Joakim Bjørnerud
Håkon Svellet-Jesper Ulsrud-Espen Sørli

Benken:
Alan Tano
Lars Alund
Daniel Kolner
Joachim Enger

Comments