Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Tap mot Gran

lagt inn 14. jun. 2015, 12:47 av Hans Svellet   [ oppdatert 14. jun. 2015, 12:47 av FK Toten ]
I en jevnspilt kamp på Gran måtte Toten til slutt se seg slått med ett mål av et solid hjemmelag. 

Det var Toten som kom til kampens første sjanse etter 4-5 minutter, da et fint angrep ble avsluttet med noe som må kalles en halvsjanse. Gran var også tidlig frempå, men headingen på en corner gikk utenfor mål etter drøyt fem minutter. 

Gran tok mer over og det første kvarteret var de det beste laget. Da de etter ett kvarter fikk frispark på hjørnet av 16-meteren skulle de også klare å ta ledelsen. Toten glapp på markeringen, noe en Gran-spiller utnyttet med å heade ballen mellom beina på Thor Even Johansen til 1-0. 

Snaut ti minutter etter målet var det Toten som var farlig frempå etter en dødball. Kjetil Reinsby kom seg fri, og fikk headet på mål. Dessverre for Toten sin del vartet Gran sin keeper opp med en kjemperedning, og slo ballen til corner. Corneren klarerte hjemmelaget. 

Toten kom mer med i kampen utover omgangen, men Gran var hakket bedre i det meste. Til tross for det kom de ikke til veldig mange store målsjanser. 

Thomas Flesvig var nære på å utligne etter en drøy halvtime, da et innlegg ble slått inn fra venstre. Han stupte frem, men hjemmelagets keeper vartet igjen opp med en flott inngripen. 

Bare et par minutter senere var Gran veldig nære 2-0. Nok en gang var det på en dødball det ble farlig, da en corner ble headet mot mål, men Toten reddet på streken, og lagene gikk til pause på 1-0. 

I den andre omgangen kom Toten ut mer aggressivt og la mer press på Gran. Etter omtrent fem minutter av 2. omgang avsluttet Robert Kolner fra omtrent 20 meter, men skuddet ble reddet greit av Gran sin sisteskanse. Fem minutter senere holdt Toten på å presse frem en stor målsjanse som følge av sitt aggressive press, men hjemmelaget fikk avverget. 

Toten åpnet som nevnt bedre i den 2. omgangen, men Gran kom til en bra sjanse etter omtrent ti minutter da de skjøt utenfor fra omtrent 16 meter. I det påfølgende angrepet nådde Thomas Flesvig nesten frem på en ball som ble spilt i bakrommet, men våkent keeperspill av Gran sin keeper forhindret at det ble noen sjanse ut av det. 

Utover omgangen roet det seg litt ute på banen, hvor Gran var mest opptatt av å kontrollere kampen, mens Toten prøvde å spille seg til sjanser. Til tross for det var Gran absolutt farlige ved noen anledninger, og Thor Even Johansen måtte blant annet gjøre en fin redning etter 25 minutter av 2. omgang på et godt Gran-skudd. 

Kvarteret før slutt spilte Toten seg til en corner, som ble plukket ned. Gran gikk rett i angrep, og Thor Even Johansen måtte igjen varte opp med en god redning som holdt Toten inne i kampen. 

Toten fortsatte å trykke på for en utligning, men det var først helt på tampen at de kom til et par virkelige gode sjanser. Først dro Fredrik Skjølås seg fri på 14-15 meter ett par minutter før slutt, men avslutningen gikk rett på keeper. Etter 90 minutter ble en corner headet over, før et frispark ble klarert et par minutter senere. Totens siste mulighet fikk Trond Aass i fjerde overtidsminutt, men skuddet gikk over fra 15 meter. 

Kampen ebbet dermed ut med 1-0 til Gran, i det som var en jevnspilt kamp. Neste kamp for Toten er førstkommende fredag, da Stange kommer til Lena. 
Comments