Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Toten - Ringsaker/Nes 2:1

lagt inn 16. mar. 2015, 15:08 av Jan Kolnier   [ oppdatert 16. mar. 2015, 15:08 av FK Toten ]
    Etter flere gode prestasjoner i treningskampene i vinter, så var det et skritt tilbake mot Ringsaker/Nes. De første 10 minuttene var allikevel gode. Dag Alund scorer alene med keeper etter bare noen minutters spill.  To null står Thomas Flesvig for, etter bra kombinasjonsspill. 
    Etter disse målene slipper laget seg ned, og det er lite som stemmer. Vi mangler motsatte bevegelser og blir stort sett stående å spille foran deres midtbane og forsvar. Uten bakromsbevegelser får vi heller ikke noe mellomrom å spille i. 
    Ringsaker/Nes er i denne perioden fullt på høyde med oss, og scorer på en corner.  Vi lykkes også dårlig i gjenvinningsfasen. Det høye presset blir halvhøyt og for lite samordnet. Få ganger klarer vi å vinne ballen høyt. De gangene vi bestemmer oss for å ligge lavt, er vi for lite aggressive i presset og Ringsaker/Nes får lov å trille en del ball.
    I andre omgang gjør vi mange bytter, men kampen fortsetter i samme spor. Ringsaker/Nes slipper ikke til mange sjanser, og kommer aldri i nærheten av utligning til tross for en jevnspilt omgang.
    Det positive er at mange for verdifull kamptrening. Vi har i hele mars slitt med mange skader/fravær, men håper dette kan bedre seg og at mange er tilbake i neste kamp. Neste kamp er mot Follebu 28. mars kl 14.00 på Lena.

Trond Aass

Kampkomentar fra Ringsaker/Nes:

"Knepent 2-1 tap mot Toten på Lena kunstgress idag.
Rundspilt første kvarteret,helt jevnt resten av kampen.
Toten ser på seg selv som Opprykks kandidat,og med god grunn. I 2013 røk de mot Gran i 95 spilleminutt da keepern til Gran scorte på den siste corneren den sesongen.Samme leksa i fjor 2014 da Toten kjørte hele kampen mot Kolbu KK (vist på Tv 2 som "grasrotkampen") og røk helt på slutten. Derfor visste vel både trenere og spillere at vi idag ville få en pekepinn på hvor vi ligger etter den jobben vi har lagt ned i vinter. Vi var på ingen måte noen kaste ball,og resultat kunne vært både 1-0,2-0,2-2,3-2 osv. 
Toten hadde ballen mest,men sleit de gangene vi maktet å sette press høyt oppe på deres halvdel. Det var noen forfall denne gangen også,og jeg må få frem at de juniorene som stilte opp idag etter å ha spilt junior kamp igår,imponerte meg. Fantastiske holdninger hos unge gutter som fremstår som svigermors drøm! 
Junior spiller Morten Larsen ble av Tom kåret til vår bestemann (fortjent)og fikk en finfin Caps av Tom som gjorde så han så ut som han var klar for neste sesong av "Bonderomantikk, jakten på kjærligheten "
Dagens Pettern: en Boxershorts uten strikk som gjorde så han fikk et fint Ballerina skjørt rundt livet. Det blir nok flere dagens fra denne gladgutten,basert på leverte varer i fjor.:krasja med en togskinne, spilte 2 kamper uten glemt drakt og oppmøte i Gaupen da vi trente på Stavsjø
P.S. Sønnen til Rif legenden Joar Høgset, Christian(Beklager hvis det er med K) spilte 75 min og klarte seg særs bra! Det faktum at han er guttespiller viser to ting. A: han er ett talent. B: det gror godt i rekkene i klubben/klubbene.
Laget i 4-4-2: Markus M. Skaug, Morten Larsen, Tom Evensen,Ken Robin Olsenn,Simen Nyhus Knutsenn, Oskar Røhnebækk,Lars Erik Snuggerudd,Lars Christoffersenn, Mickey Nielsen, Kenneth Grønvold,Joakim Botten Nyhuss. Innbyttere :Christian Høgset for Mickey,Lars Petter Doblougg for Kenneth.
Scoring for Ringes :Simen."
Comments