Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Uavgjort mot Nordre Land

lagt inn 21. aug. 2015, 13:55 av Hans Svellet   [ oppdatert 26. aug. 2015, 04:25 av FK Toten ]
Nettalbumet

Forrige helg ble Søndre Land slått på bortebane, og FK Toten håpet å fortsette den gode trenden mot naboen fra Nordre Land denne fredagen. Det gikk ikke helt slik, da både Toten og Nordre Land scoret ett mål hver og med det delte poengene. 

Man så tidlig at det var to jevne lag som møttes, og ingen av lagene kom til de helt store sjansene innledningsvis. Toten kom til et innlegg som ble blokkert til corner, men det ble aldri farlig etter corneren. Nordre Land kom til et skudd noen minutter senere, men det ble greit reddet av Thor Even Johansen i FK Toten sitt mål. 

Et par minutter senere lyktes derimot Nordre Land bedre. FK Toten fikk ikke klarert skikkelig, og ballen endte hos en Nordre Land-spiller litt utenfor 16-meteren. Han skjøt, og ballen gikk inn nede ved nærmeste stolpe til 0-1. 

Bortelaget kom til et par store sjanser like etter målet, men Toten fikk avklart og kontret. Ballen endte hos Thomas Løkken som fikk lagt igjen til Joakim Bjørnerud som fyrte av i tverrliggeren. 

Fem minutter senere var Thomas Løkken på vei mot mål inne i 16-meteren, og gikk i bakken etter en dytt i ryggen. Dommeren valgte å ikke blåse straffe, til store protester fra hjemmepublikumet. 

Det siste kvarteret dominerte Toten banespillet, og gjestene slet i perioder med å spille seg ut av forsvar og klarerte en del både opp i banen og utover sidelinja. De kom også til en stor sjanse etter en kontring helt på tampen av omgangen, men flere mål ble det ikke og lagene gikk til pause på 0-1. 

Den andre omgangen fortsatte i samme spor som den første, der Toten prøvde å spille seg til sjanser, men slet litt med å lykkes. Etter fem minutter fyrte Lars Hensvold av fra omtrent 20 meter, men Nordre Land sin keeper reddet greit til corner. 

Etter omtrent ti minutter av omgangen kom Toten rundt på kanten, og fikk slått inn i feltet. Dessverre nådde ikke Fredrik Skjølås frem. 

Nordre Land klarte ikke å spille seg til så mange sjanser utover den 2. omgangen. Da de ble farligst de første 20 minuttene var da Toten rotet litt i eget forsvar, men Lars Hensvold kom til i siste liten og fikk avklart situasjonen. 

Gjestene tettet godt igjen, og lot Toten spille mye midt på banen, men hjemmelaget klarte ikke å trenge gjennom. Ikke før de fikk muligheten til å slå en ball i bakrom. Nordre Land sin keeper så ut til å nå ballen først, men en jagende Kjetil Reinsby var først i ballen. Han fikk en fot på ballen, før han ble taklet av gjestene sin keeper. Mens de fleste ropte på frispark og kort gikk ballen i en fin bue og spratt i mål til 1-1. 

Toten førte kampen hele 2. omgang, men klarte ikke å komme til de helt store sjansene. Det endte som regel med noen skuddforsøk fra litt distanse, men skuddene ble litt for enkle å redde for Nordre Land sin keeper. Gjestene hadde noen visitter, uten at det ble så veldig mye farligheter av det. 

Kampen ebbet til slutt ut med 1-1, til tross for at Toten prøvde å flytte opp litt på slutten, og lagene delte poengene. 

Nå har A-laget kampfri neste helg, før Løten kommer til Lena om to uker til nok et viktig oppgjør i toppen av 4. divisjon. 

Comments