Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Uavgjort mot Vind

lagt inn 26. jun. 2015, 13:41 av Hans Svellet   [ oppdatert 28. jun. 2015, 15:09 av FK Toten ]
https://sites.google.com/a/fktoten.no/klubben/A-laget/nyheter-a-laget/uavgjortmotvind/IMG_5778%20-%20Edited2.jpg?attredirects=0
Klikk på bildet for å gå til fotoalbumet

Et skuffet Toten-lag måtte se to poeng glippe borte mot Vind, da de fredag kveld spilte 2-2. 

Det var hjemmelaget som åpnet best på Vind idrettspark, uten at det ble noe særlig store sjanser ut av det. Det første kvarteret var i grunn ganske sjansefattig begge veier, helt til Toten fikk straffe etter 15 minutter. Joakim Bjørnerud var sikker fra 11-meteren, og sendte gjesten opp i føringen. 

Den sjansefattige affæren fortsatte, der ingen av lagene klarte å spille seg til de store sjansene, og egentlig var det en ganske kjedelig fotballkamp. Etter omtrent halvspilt omgang fikk Kjetil Reinsby nesten en retur, men halvsjansen klareres. Nesten beskriver i grunn 1. omgangen godt. For det ble med nesten begge veier stort sett. 

Vind kom til noen halvsjanser, stort sett etter dødball, men veldig farlig ble det i grunn aldri. 

De siste ti minuttene tok det seg litt opp. Først fikk Toten et frispark som ble skutt i muren, før Vind var det farligste laget de siste minuttene av 1. omgang. De skjøt utenfor fra 16 meter, før en Vind-spiller kom seg rundt på kanten, men avsluttet rett på keeper. 

Minuttet før pause fikk Vind også betalt for litt mer trykk, da de utlignet. Vind-spilleren som ble spilt gjennom avsluttet kaldt opp i hjørnet fra 6-7 meter, og lagene var like langt. 

Toten kom til en stor sjanse helt på tampen av 1. omgang, men skuddet gikk like utenfor, og lagene gikk til pause på 1-1. 

Vind var farlig frempå på en corner bare minuttet ut i 2. omgang, men Toten fikk avklart. I det påfølgende angrepet fikk Joakim Bjørnerud ballen på omtrent 16 meter, og satte den ned i hjørnet til 1-2. 

Noen minutter senere headet Toten en corner i stolpen, før Kjetil Reinsby avsluttet like utenfor fra omtrent ti meter da 2. omgang var omtrent ti minutter gammel. 

Etter dette kom Vind mer og mer inn i det, og etter hvert fikk de også litt overtaket på Toten. Da 2. omgang var 25 minutter gammel kom de til en god sjanse, men avsluttet rett på Thor Even Johansen i Toten sitt mål. 

Vind nærmet seg, og til slutt kom også utligningen. Det gjenstod et kvarter av kampen da et veldig godt Vind-innlegg ble avsluttet av en spiller som hadde løpt seg fri på bakre stolpe. 

Minuttet senere ble et avslutningsforsøk fra Håkon Svellet reddet på nærmeste stolpe, og Toten fikk corner. Corneren ble nesten skrudd rett i mål, men Vind fikk klarert. På 20 meter plukket Joakim Bjørnerud opp ballen, men hans skudd ble blokkert på vei mot mål. 

Toten holdt på å skru nok en corner i mål et par minutter senere, før Vind ga Toten problemer på en kontring. Kampen var veldig åpen på dette tidspunktet og bølget frem og tilbake. 

Fem minutter før slutt fikk Toten på nytt corner. Denne gang klarte Daniel Kolner å bryte ballbanen og headet ballen i mål til ellevill jubel fra Toten-supporterne. Gleden ble imidlertid kortvarig da dommeren annullerte målet til store protester fra både spillere og ikke minst supportere. 

Et par minutter senere kom Vind til en halvsjanse, før de to minutter før slutt tvang Thor Even Johansen ut i full strekk med et godt skuddforsøk. 

Minuttet før slutt var Vind sin keeper nesten nede ved hjørneflagget for å holde en ball i spill. Lars Alund plukket opp ballen og slo inn i feltet, men Vind brøt innlegget. Det påfølgende skuddforsøket ble blokkert. Vind kontret, men avslutningen ble reddet og dommeren blåste av kampen. 

Det endte dermed 2-2 i en jevn kamp som fort kunne vippet begge veier. 

På en ellers tung Toten-dag var det imidlertid moro å se 2000-modell Sander Harefallet få sin debut, samt at jevngamle Jørgen Ulsrud var med som reservekeeper. 
Comments