Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter A-Laget 2015‎ > ‎

Vang - Toten 0-4

lagt inn 24. apr. 2015, 16:25 av FK Toten   [ oppdatert 25. apr. 2015, 16:57 ]
https://plus.google.com/photos/112240437900161831805/albums/6141827036585425409
Klikk på bildet for å gå til albumet

Det ble til slutt en komfortabel seier i serieåpningen borte mot Vang i Valdres, og Toten-gutta tok med seg tre poeng og fire mål i bagen på bussen hjem fredag kveld. 

Hjemmelaget spilte seg til kampens første halvsjanse, da de etter bare ett minutt prøvde skuddbeinet fra drøyt 16 meter, men skuddet gikk utenfor. Noen minutter senere spilte Toten seg til sin første corner, men etter et par forsøk fikk hjemmelagets keeper plukket ned ballen. 

Kampens første store sjanse var det hjemmelaget som fikk litt før det var spilt 10 minutter, da en Vang-spiller litt for enkelt fikk snu seg inne i 16-meteren og fyre av. Heldigvis for Toten dreide det seg om løskrutt, og det som kunne vært en veldig stor sjanse endte bare opp som en halvsjanse. 

De neste ti minuttene på Tveit stadion skjedde det ikke all verden noen av veiene, men Toten tok mer og mer over spillet ute på matta, og spilte seg etter hvert til flere og flere sjanser. 

Først var det Ole Eskild Sørum som prøvde skuddbeinet etter drøyt 20 minutter, før Joakim Bjørnerud gjorde det samme noen minutter senere, men begge skuddene gikk utenfor. Ole Eskild kom nærmere på sitt neste forsøk, men Vang sin keeper reddet forsøket. 

Samme keeper var derimot sjanseløs da Thomas S. Flesvig klinte til fra drøyt 16 meter da halvtimen var spilt, og plasserte ballen langt oppe i hjørnet av målet til 0-1. 

Toten fortsatte å kjøre på, og et par minutter senere prøvde Håkon Svellet skuddbeinet på et frispark fra skrått hold, men hjemmelagets keeper reddet forsøket. 

Fem minutter før pause fikk Joakim Bjørnerud prøve skuddet sitt igjen, og denne gangen var siktet innstilt. Fra skrått hold satte han 0-2 til bortelaget, som styrte det meste den siste halvtimen av 1. omgang. 

Hjemmelaget kom til et par skuddforsøk på tampen av omgangen, men Thor Even Johansen i Toten sitt mål hadde kontroll. 

Den andre omgangen var bare et par minutter gammel da Kjetil Reinsby ble spilt gjennom i bakrommet. Først kom han seg fri fra Vang-forsvareren, før han lobbet ballen elegant over hjemmelagets målvakt til 0-3. 

Utover omgangen roet det seg litt ned ute på banen, og lagene kom bare til noen halvsjanser hver. Toten gjorde etter hvert en del bytter, men kontrollerte kampen bra i snøværet. 

Etter en halvtimes spill av 2. omgang kom Joakim Bjørnerud til nok et skuddforsøk, men skuddet gikk rett på Vang sin keeper. Kjetil Reinsby traff bedre kort tid etterpå, og la på til 0-4. 

Ti minutter før slutt var det Toten sin keeper, Thor Even Johansen, sin tur til å vise seg frem, da han med en flott redning på et langskudd forhindret redusering. 

Toten kom til et skuddforsøk noen minutter før slutt, men flere mål ble det ikke, og Toten tok med seg sesongens tre første poeng på første forsøk. Det måtte selvsagt feires sammen med et imponerende antall supportere som hadde tatt turen oppover og skapte god stemning. 

Neste kamp for A-laget er førstkommende torsdag, da Ridabu kommer til kunstgresset på Lena. 

Toten sitt lag:
Thor Even Johansen
Mats Gjesvang-Marius Kristiansen-Lars Hensvold-Trond Fodstad
Håkon Svellet-Trond Aass-Ole Eskild Sørum
Thomas S. Flesvig-Kjetil Reinsby-Joakim Bjørnerud

Benken:
Åge Tangsveen
Joachim Enger
Jesper Ulsrud
Sindre Solberg
Espen Sørli
Anders Kristoffersen
Daniel Kolnier


Tabellen:
Comments