Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

5. divisjonsgutta i ferd med å våkne fra dvalen

lagt inn 9. mar. 2015, 14:30 av Hans Svellet   [ oppdatert 9. mar. 2015, 14:55 av FK Toten ]
Etter en lang vinterdvale begynner gutta på 5. divisjon å våkne til live. De fleste gjorde som bjørner flest gjør om høsten - spiste seg opp og gikk i hi. Vi kan nevne at det har blitt arrangert treninger siden november/desember, men oppmøtet på en del av disse har tydet på at mange har oppholdt seg i hiet sitt. 

Til tross for noe varierende oppmøte, så har en del fått trent ganske bra. Som i fjor har strømmen av spillere til A-laget fortsatt, og vi viser igjen at vi er et rekruttlag som leverer varene. De som ikke har tatt steget opp har tappert kjempet seg gjennom vinteren, og til helga skal formen testes. 

Motstander er ingen ringere enn ærverdige Kapp idrettsforening. Storhetstida er 50-60 år unna, men vi kommer ikke til å undervurdere motstanderen. Vi som spiller på FK Toten 2 har nemlig ikke hatt noen storhetstid, og vi regner med at de har lett godt i veggene og kjelleren på Fauchaldplassen etter vinnerkultur. Dersom de har funnet den, så kan vi forvente oss tøff kamp til helga. 

Fokus i treningskamper skal vel helst ligge på trening og utvikling av spill. Da vi hverken er så glad i å trene, eller har noen plan for spillet vårt, vil fokus naturligvis være å vinne for en hver pris. Her kan vi garantere kynisme, feilpasninger og desperate klareringer fra første minutt. 

Sesongen i fjor er vi fortsatt godt fornøyd med, men nå er det kanskje på tide å komme seg videre til den nye. Vi lærte i fjor at det enkleste er å spille seg i form, så vi går for samme taktikk i år. I tillegg til de nevnte feilpasningene og desperate klareringene kan dere derfor forvente kramper, hiving etter pust og kanskje et og annet oppstøt. 

Dersom du er like spent på å se om draktene som passet i fjor høst sitter litt trangere nå, eller om du bare vil en tur ut i finværet som er spådd, så er Østre Toten kunstgressbane stedet å være søndag klokka 15:00. 

Terminlisten klar
For øvrig kan vi ta med at terminlisten vår er klar. Iherdig innsats og lobbyvirksomhet i forbindelse med terminlistemøtet har gitt resultater, og kampene er spredd utover alle mulige dager. I fjor hadde vi drøssevis med lokaloppgjør, mens det denne sesongen kun er møtene med Kapp som blir for lokaloppgjør å regne i 5. divisjonssammenheng. Utover det vil de fleste bortekampene spilles nord for Mjøsbrua. Lagene i avdelingen vår er: 

Kapp IF, Vingar, Vingrom, Faaberg 2, Biri, Gausdal, Lillehammer 3, Øyer-Tretten, Redalen 2 og FK Toten 2. 

Som de fleste sikkert ser er det en pulje preget av litt mindre totening og litt mer døl. Vi satser på å huske "stuttbrokken" og at dommeren husker "glasaugo" sine, så skal vi få det mye moro der også. Ei "pysje" eller to på Statoil på Lillehammer blir det nok også om vi kjenner laget rett. Mer om den eksotiske dialekten finner du her

Men først er det altså Kapp IF på Østre Toten kunstgressbane førstkommende søndag klokka 15:00. 

For øvrig har ikke overgangsvinduet i 5. divisjon stengt enda, så dersom du kunne tenke deg å bli med på moroa er det fullt mulig. Vi trener onsdager klokka 20:30 i Totenhallen. Hans Svellet kan kontaktes på e-post hans.svellet@gmail.com eller telefon 484 03 069 dersom du har spørsmål. 

Comments