Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Årets kamp på Skreia stadion

lagt inn 23. jun. 2015, 12:59 av Hans Svellet   [ oppdatert 23. jun. 2015, 16:06 av FK Toten ]

Mange av oss yngre har hørt om oppgjørene mellom Skreia og Kapp siden vi klarte å gå. Selv om det er FK Toten mot Kapp nå, så betyr ikke oppgjøret noe mindre. Det er endelig duket for det virkelige nabooppgjøret på bygda. 

Ikke overraskende er det mange som har fått med seg dette, og mandag hadde vi nesten rekordoppmøte på trening. Alt som kan krype og gå som eier et par fotballsko har plutselig meldt seg spilleklare igjen. Vi tror ikke heksedoktorer fra de underligste land kan utrette medisinske mirakler som vi har opplevd den siste uka. Lokaloppgjør bør skrives ut på resept. 

Etter å ha reist Gudbrandsdalen rundt uten innbyttere i vår kan vi i morgen stille to lag hvis vi absolutt vil. Tenk om vi hadde spilt i den lokale pulja mot lokale lag. Selv om vi er best med 12 mann i troppen, er det litt mindre stressende å være noen flere innbyttere. Det kan ratt bli litt publikum også. Vi tror det blir flere enn når Gausdal og Øyer-Tretten kommer for å si det sånn. 

Forrige uke var vi på Vingar og hentet tre poeng på det som må ha vært den minste banen noen av oss har spilt på siden vi spilte 7-er mot nettopp Kapp da vi var små. Med tanke på hvordan vi presterte på Vingar har vi vurdert å be om og få merket opp treningsbanen på Skreia, som for øvrig er større enn banen på Vingar, men av respekt for publikum tar vi det på hovedbanen. Litt flere av de som ønsker å se kampen får den med seg der. Så får vi se om vi tar en Stoke og drar inn den litt i stedet. 

Når det gjelder Kapp, så har de slitt innledningsvis denne sesongen. Akkurat som oss. På sju kamper har det blitt en seier og en uavgjort på de blå og hvite fra Fauchaldplassen. Seieren kom mot Redalen 2, mens den uavgjorte kom mot Lillehammer 3. Vi nevner også at vi slo Kapp i en treningskamp i vinter, med et lag bestående av mange A-lagsspillere. 

Vi har på vår side fått med oss sju poeng på åtte kamper, etter at vi tok vår andre seier for sesongen mot Vingar sist. Det gjør at det blir et nabooppgjør i dobbel forstand på onsdag. Vi er både fysiske naboer og tabellnaboer. Vi skulle gjerne vært i motsatt ende av tabellen, men for øyeblikket er vi nede i sumpa. 

I letingen på unnskyldninger for den mangelfulle poengfangsten har vi valgt å si at marginene har gått mot oss. Vi er nemlig litt som Brann - nekter å innse at vi er dårlige. Det er også slik at vi enda har til gode å ta poeng hjemme denne sesongen. Der vi i fjor var nærmest uslåelige på hjemmebane er vi altså poengløse hjemme. Fort Skreia minner mer om Venezia for øyeblikket. Det har vi planer om å gjøre noe med mot Kapp. 

Før kampen mot Vingar varslet vi drastiske grep i trenerstaben. Disse drastiske grepene ble ikke så drastiske da Benitez Alund og Mourinho Lunde måtte møte opp på jobber som faktisk betaler dem. Carver Svellet derimot stilte opp, og det ga resultater. Kynisme, langpasninger og full innsats resulterte i tre poeng. Uavhengig av hvem som leder laget onsdag, tror vi det blir mye av det samme om vi vil eller ikke. Det er tross alt lokaloppgjør. 

Det er også verdt å merke seg at Lars Østerud har bursdag på kampdag. Lars er voksen, men vi tror fortsatt han må spille noen år til før han utfordrer Fosslien som Toten sin eldste keeper. Uansett alder setter vi pris på at han stiller opp, og skal gjøre det vi kan for å hjelpe han til å holde nullen mot Kapp. 

Kampstart på Skreia er 19:30. Møt opp i god tid dersom du vil ha parkeringsplass, og benytt inngangen ved Skramstad for å slippe kø. 

Troppen:

Lars Østerud
Lars Håkensbakken
Magnus Sveen
Christoffer Fodstad Eng
Martin Aass
Amund Farås
Jo Alund
Anders Evenstuen
Lars Alund
Dag Alund
Håkon Svellet
Anders Kristoffersen
Kjetil Reinsby
Anders W. Lunde
Hans Svellet

5. DIV MENN AVD 02

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments