Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Biri venter borte onsdag

lagt inn 18. aug. 2015, 15:26 av Hans Svellet   [ oppdatert 19. aug. 2015, 00:11 av FK Toten ]

Hvis vi skal være ærlige, så må vi si at når vi først er på Biri, så pleier vi å tape. Forhåpentligvis er det enklere å vinne på fotballbanen der enn på travbanen, hvis ikke går vi en tøff onsdag kveld i møte. 

Selv om vi ikke vinner så mye der, så virker det som om de som bor der gjør det. Norsk Tipping har vel gitt ut så mange millioner til diverse tippevinnere på Biri de siste månedene, så vi frykter litt for hvor mye tippemidler det er igjen å dele ut når året er omme. 

Trenden med at Biriingene vinner og Toteningene taper har vi imidlertid ingen plan om at skal fortsette denne uka. Om vi klarer å gjennomføre den planen, det gjenstår å se, men etter at Biri klarte å snyte oss for minst ett, kanskje tre, fortjente poeng i vår er revansjelysten stor. 

Vi hørte noen som nevnte på at det var dårlig stemning i 5. divisjonslaget her en dag. Det kan vi avkrefte med det samme. Vi er nok ganske dårlige på mye, slik som innsidepasninger, finter og å trikse med fotball, men akkurat stemningen skal vi ikke ha på oss at er dårlig. Humøret er faktisk upåklagelig om dagen. Spesielt søndagskveldene, og vi har nå notert et par kjempeøkter de siste søndagene. 

Forrige uke holdt vi på å reise fra Faaberg med en anmeldelse for ransforsøk i bagen, men slapp unna da hjemmelaget kriget inn vinnermålet ti minutter før slutt. 

Siden den gang har vi trent hele tre ganger, og er egentlig litt redde for at vi har blitt overtrent i løpet av den siste uka. Det er ingen ting som ville vært kjedeligere enn at vi alle ligger rett ut ved pause fordi vi alle er utmattet. Vi har for øvrig også lært at det er for seint å trene klokka 20:00 på kvelden hvis det ikke er flomlys. 

Når det gjelder Biri, så vet vi ikke veldig mye, men vi møtte de jo i vår og vi kan lese terminlisten og tabellen. Hvis vi begynner med det siste først, så har de spilt ni kamper, hvorav vunnet sju og tapt to. Det gir en foreløpig 3. plass med et par kamper til gode. Med tanke på at de ikke har spilt kamp siden 2. juli, er det ikke så rart de ikke har mer enn ni kamper. Som du skjønner blir dette deres første kamp etter ferien. Vi husker hvordan det var for vår del, og satser på mye kramper og tunge bein for hjemmelagets del. 

Vårsesongens oppgjør på Skreia endte 1-2 til Biri. De tok ledelsen 0-1 via to Toten-spillere, før Jo Alund utlignet på frispark like etter pause. Utover den 2. omgangen kjørte vi kampen og skjøt i filler stolpene, før Biri satte 1-2 omtrent et kvarter før slutt. Vi klarte aldri å utligne, og gikk på det som kanskje var vårsesongens bitreste tap. 

Onsdag kveld har vi planer om å revansjere dette tapet. Avspark er 19:00 på Biri idrettspark. 
Troppen:
Anders Kristoffersen
Lars Håkensbakken
Joachim Enger
Simen Fodstad
Magnus Sveen
Håkon Svellet
Espen Sørli
Amund Farås
Kjetil Reinsby
Anders Evenstuen
Henrik Svellet
Martin Aass
Hans Svellet

5. DIV MENN AVD 02

LagSP
1Faaberg 21130
2Lillehammer 31122
3Biri921
4Redalen 21119
5Øyer-Tretten1118
6Vingrom1117
7Vingar1217
8Toten 21213
9Gausdal136
10Kapp134

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments