Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Biri venter torsdag

lagt inn 20. mai 2015, 15:17 av Hans Svellet   [ oppdatert 20. mai 2015, 15:17 av FK Toten ]

Torsdag er det duket for andre kamp på fire dager for de topptrente gutta på 5. divisjon. I motsetning til stjernene som tjener millioner og knapt orker 90 min i uka uten å surve, holder vi lett 180 på noen dager. Uten å klage. 

Nå som vi er godt i gang begynner jo formen å komme hos flere, og matchvekta er også innen rekkevidde for de som slet litt med den innledningsvis i sesongen. Litt pondus må vi allikevel beholde slik at vi opprettholder "pappakroppen" frem til sommeren, da vi gjennom media har skjønt at det er den som er populær hos damene for tiden. 

Mandagens kamp mot Faaberg 2 er i løpet av de siste par dagene nøye analysert, uten at vi har kommet frem til noen annen konklusjon enn at vi må bli bedre i begge ender av banen. Onsdag kjørte vi ei økt med skuddspill, på litt for stor bane, men en del avslutninger ble det. Heldigvis blir det litt farligere å stå mellom stengene for hver gang, så vi har trua på mål torsdag. 

Troppen til kampen finner du til høyre, og som du ser er det mye likt som sist. Vi mister dessverre 50% av løpskapasiteten i laget da Sveen er ute med et overtråkk, men håper å kompensere det med å plassere oss riktig, samt at Lunde nærmer seg toppformen. Ellers stiller vi nok en gang med et lag vi tror kan bite godt fra seg. 

Vi føler også vi begynner å få litt luksusproblemer, da det de siste ukene har vært jevnt over bra oppmøte på trening. Det gjør at trenerteamet får en tøff oppgave med å ta ut laget. Er nok omtrent som å ta ut laget i Real Madrid.

Når det gjelder motstanderen, så vet vi ikke all verden. For å være ærlige, så vet vi bedre hvor travbanen på Biri er enn fotballbanen, og vi vet også at buffeten er veldig god på travbanen. Burgeren på veikroa er heller ikke så verst. Det kan være en medvirkende årsak til manglende matchvekt når vi tenker oss om. Når det er sagt, så tror vi at motstanderen er et bra lag. Så langt har de vunnet tre av tre kamper med 9-3 i målforskjell og ligger på 2. plass på tabellen. 

Nå gleder vi oss veldig til å spille på Skreia igjen, og har de siste dagene bedt til værgudene flere ganger om dagen. Det ble noen forsøk på soldans på diverse dansegulv i helga, men det kan se ut til at enkelte blandet soldans og regndans når vi har sett været de siste dagene. Heldigvis har det tørket opp en del siden bildet til venstre ble tatt på tirsdag. 

Vi krysser fingrene for oppholdsvær, og ønsker alle skuelystne velkommen til Skreia idrettsplass klokka 19:00 torsdag kveld. 
Troppen:
Lars Østerud
Jo Alund
Christoffer Eng
Henrik Svellet
Lars Håkensbakken
Amund Farås
Anders Evenstuen
Martin Aass
Anders W. Lunde
Hans Svellet
Joachim Enger
Fredrik Skjølås
Espen Sørli
Håkon Svellet 
Kjetil Reinsby

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments