Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Faaberg 2 venter på mandag

lagt inn 17. mai 2015, 16:38 av Hans Svellet   [ oppdatert 18. mai 2015, 06:56 av FK Toten ]

B-laget går inn i ei uke med to kamper mot to antatt tøffe motstandere, da både Faaberg 2 og Biri kommer på besøk til Lena og Skreia, henholdsvis mandag og torsdag. 
 
Etter ei helg med både 16. og 17. mai, er det nok ikke så dumt, da det er noen kilo med is, kaker, pølser og diverse godt drikke bør fjernes. Fotballens festdag er 16. mai, så da regner vi med 18. mai-kamp er nachspielet.
 
Etter hva vi har sett har de fleste benyttet helga til å fylle opp lagrene, både med kalorier og væske, så selv om det kanskje er noen kilo ekstra, bør det være masse energi å ta av. 
 
Forrige gang holdt vi nesten helt inn med en innbytter og en utespiller i mål. Denne gangen har vi både keeper og flere innbyttere, så vi krysser fingrene for at vi som lag holder helt inn denne gangen. Dessuten er det jo slik at vi spiller oss i form, og med et par kamper på baken begynner nok formen å komme sigende for de fleste. Vi er gode til å sige, så da kommer nok formen sigende også. 
 
Hva Faaberg 2 har å by på vet vi ikke helt sikkert, da speidernettverket vårt hadde ferie i hele vinter, og fortsatt har det. Det vi har klart å finne ut er at de slo Vingrom 6-1 i serieåpningen og at de har gule og blå drakter. De kalles også et rekruttlag, så vi ser ikke bort i fra at det mye ungt som ønsker å vise seg frem for A-laget. På mange måter ganske likt oss, et lag med en stor fotballfremtid. 
 
På torsdag gjennomførte vi ei trening med en intensitet vi ikke har sett maken til. Skulle tro alle hadde syklet Toten Rundt tre ganger før treninga. Klareringene satt bedre enn skuddene, og pasningene traff alltid en lagkamerat. At han for anledningen hadde annen farge på vesten henger vi oss ikke opp i. 
 
Mandagens kamp er flyttet til kunstgresset på Lena på grunn av nedbør. Kampstart er 19:30 for den skuelystne. 
 
Ser heller ikke bort i fra øyeblikk som i videoen under. Forsvarsspilleren med samme draktnummer har spilt mer på alle fire enn to bein inne i Totenhallen to vintre på rad. 

Troppen:

Åge Tangsveen

Ola Sandbæk

Jo Alund

Magnus Sveen

Christoffer Eng

Henrik Svellet

Lars Håkensbakken

Amund Farås

Anders Evenstuen

Martin Aass

Hans Svellet

Anders Kristoffersen

Fredrik Skjølås

Joachim Enger

Espen Sørli
Anders W. Lunde
Comments