Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Gausdal venter borte

lagt inn 29. mai 2015, 07:08 av Hans Svellet   [ oppdatert 29. mai 2015, 14:59 av FK Toten ]

Etter ei drøy uke med kampfri er det lørdag duket for bortekamp igjen. Denne gang er det Gausdal som står på motsatt banehalvdel på Lindflåa kunstgress. 

Forrige ukes oppgjør mot Biri ble nok et surt tap, der vi nok en gang følte vi fortjente mer enn vi fikk. De berømte marginene var ikke helt på vår side, samtidig som kynismen var for svak rundt egen 16-meter og avslutningene gikk stang ut i andre enden. 

Den drøye uka siden forrige kamp har blitt brukt meget godt, med to gjennomførte treninger. Mandagens økt på Skreia hadde oppmøterekord, feilpasningsrekord og rekord i lav intensitet. Onsdagens økt samme sted ble mer ei teknikkøkt, der vi briljerte i firkant, spill på små flater og ikke minst skuddtrening. Vi har nemlig planer om å få slutt på ineffektiviteten foran mål. 

De første skuddene på skuddtreninga viste hvorfor vi ikke har scoret mål, og den frivillige i mål var nærmere kink i nakken enn ballen var nettet. Men utover stilte gutta inn siktet, og skuddene føyk inn i krysset og ved stolperota, mens andre igjen fortsatt var nærmere taket på Skreiahallen. 

Siden sist har også aktivitetsleder Svellet vært i Italia på speidertur. Nærmere bestemt Roma. Planen var å se Lazio-Roma, men da kampen ble flyttet til mandag gikk den planen i vasken. Det samme gjorde alle planer om et par overganger. Planen var en spiss som kunne score, filme og fekte med armene, da Dag Alund er ute med kneskade, og en kynisk midtstopper som kan grisespille og dra ut tida. 

Det ble dårlig med overganger, og vi har i stedet utstyrt alle bortesupporterne som tar turen med slike:

Når det gjelder helgens motstander, så har Gausdal så langt fått med seg tre poeng på like mange kamper. Trepoengeren kom i sesongens første kamp mot Kapp, og siden den gang har det blitt tap mot Redalen 2 og Vingrom. 

For alle spillere, ledere og supportere som skal reise oppover anbefaler vi for øvrig å ta denne testen før avreise. 

Kampstart er 15:00. 
Tropp:

Jo Alund

Christoffer Eng

Henrik Svellet

Lars Håkensbakken

Amund Farås

Anders Evenstuen

Martin Aass

Anders W. Lunde

Hans Svellet

Amund Berg

Magnus Sveen

Espen Sørli

Joachim Enger

Anders Kristoffersen
Lars Alund
Fredrik Skjølås

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments