Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Høstsesongen begynner mot Vingrom tirsdag

lagt inn 3. aug. 2015, 14:43 av Hans Svellet   [ oppdatert 3. aug. 2015, 14:43 av FK Toten ]

Vips har nok en sommer regnet bort, og vi gleder oss til å ta fatt på en høstsesong med seine taklinger, feilpasninger, lange baller og mye krig.  Og forhåpentligvis mange poeng. 

Første motstander er Vingrom på Skreia, og revansjelysten er stor selv om vi tok ett poeng i bortekampen. Vi føler nemlig vi ble fratatt to poeng langt inn i overtiden av overtiden med en høyst tvilsom straffe i mot som følge av noe dommeren mente var hands.  

Når vi nå ser tilbake på vårsesongen, så kan vi jo ikke si at den gikk helt som vi hadde håpet med tanke på resultater. 10 poeng er litt mindre enn vi både hadde trodd og håpet, men vi hadde stigende formkurve både hva gjelder resultater og ikke minst spill utover våren. 

Med tanke på den gryende formen kunne ikke sommerferien kommet på et verre tidspunkt for vår del. Sommeren har vi brukt på å farte Europa rundt på diverse treningsleire og speideroppdrag, men endte opp uten nye spillere og med enda noen kilo ekstra. 

Tidlig i ferien så vi at mange ønsket å finsikte strandformen, og oppmøtet var fantastisk bra. Mot slutten av ferien har vi derimot falt tilbake til målet om å opprettholde pappakroppen. Forhåpentligvis har vi klart å hvile oss i form, og satser på å stille med masse overskudd mot Vingrom tirsdag kveld. Vi er også sikre på at de aller fleste har spist godt og fylt opp lagrene, og ikke minst har mange gjort sitt aller beste for å holde væskebalansen i orden. 

Vi klarte til slutt også å få på plass et mannskap vi har trua på til tirsdagens oppgjør, og sammenlignet med 12,5 og ingen keeper som vi hadde i bortekampen, syntes vi 14 hvorav en keeper lover bra til hjemmekampen. Hvis vi fortsetter med samme innsats som mot Redalen 2 i siste kamp før ferien, så bør vi absolutt ha muligheter. 

Selv om det ikke har vært noen kjempesommer med tanke på ferieværet, så har den vært mye bedre enn våren, og det har matta på Skreia hatt godt av. Den ser faktisk meget bra ut, og innbyr til god fotball. Om vi takker ja til den innbydelsen er en helt annen sak. 

Avspark tirsdag kveld er 19:00, og vi regner med et sulteforet publikum gleder seg veldig til nok en severdig kveld med fotball. 
Troppen:
Lars Østerud
Lars Håkensbakken
Anders Evenstuen
Henrik Svellet
Martin Aass
Jo Alund
Amund Berg
Espen Sørli
Kjetil Reinsby
Joachim Enger
Dag Alund
Trond Aass
Jesper Ulsrud
Hans Svellet

5. DIV MENN AVD 02

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments