Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Kontret i senk av Lillehammer 3

lagt inn 27. aug. 2015, 14:17 av Hans Svellet   [ oppdatert 27. aug. 2015, 23:00 av FK Toten ]

Benk: Martin Aass og Håkon Farås

Vi fløy høyt etter mandagens overhøvling av Gausdal, men torsdag kveld kom vi brutalt ned på jorda igjen da vi krasjlandet med hodet først og Lillehammer 3 kontret oss i senk på Stampesletta. 

Kampen åpnet egentlig ganske bra for vår del, og vi hadde stort sett grei kontroll bakover, samtidig som vi klarte å spille oss til noen store sjanser. Henrik Svellet var alene gjennom med keeper tidlig, men avslutningen gikk rett på keeper. 

Magnus Sveen kom litt senere rundt på kanten og et knallhardt skudd langs bakken ble så vidt holdt ute av hjemmelagets keeper. Også Amund Berg kunne fort sendt oss i føringen, men det ville seg altså ikke foran mål. 

Hjemmelaget var derimot mer effektive. Før kampen var det en ting vi husket fra møtet på Skreia i vår - de hadde noen raske angrepsspillere. Akkurat det hadde vi tydeligvis glemt da vi kom ut på banen, for da kjørte vi alle mann i angrep og etterlot masse rom å kontre i. Det utnyttet hjemmelaget i forkant av 1-0. Anders Kristoffersen var heller ikke helt heldig, og vi får håpe grepet er bedre om noen dager.

2-0 kunne derimot ikke Anders gjøre noe med, da de nok en gang fikk kontre på oss. Når de litt senere fikk score 3-0 var det etter en corner som også kom som følge av en kontring. Vi ble rett og slett kontret i senk av et kjapt Lillehammer-lag. Igjen. 
 
Lillehammer kunne fort også scoret enda en gang på kontring, men Lars Håkensbakken viste fantastisk forsvarsspill da han brøt et innlegg like foran en Lillehammer-spiller og styrte det iskaldt en meter utenfor mål. Full kontroll.
Strengt tatt burde vi scoret minst ett, men kanskje både to og tre i den første omgangen, men det hjelper veldig lite når sjansene ikke settes i mål. Vi gikk dermed til pause tre mål bak etter en litt tam omgang defensivt, og ineffektiv omgang offensivt. 

Til tross for at vi lå under med tre til pause hadde vi ikke gitt helt opp, og vi tok litt tak i kampen i den 2. omgangen. Det resulterte til slutt i en redusering som tente håpet ytterligere. Målet var for øvrig av den fantastiske sorten, da Simen Fodstad klinte til fra 20-25 meter og ballen føyk utagbart inn forbi Lillehammers keeper. Definitivt dagens mål, sannsynligvis årets mål. 

Håpet ble imidlertid fort slukket, da Lillehammer fikk sette 4-1 kort tid etter. For en gangs skyld var det ikke etter en kontring. Noe annet som var slukket var lyskasterne rundt banen, og utover den 2. omgangen var det bare så vidt vi skimtet både medspillere og ball ute på banen. 

Etter dette gikk lufta litt ut av oss, og det ble aldri spennende. Hjemmelaget fikk straffe 10-15 minutter før slutt, da Magnus Sveen løp opp igjen en Lillehammer-spiller og felte han inne i 16-meteren. 

- Følte den første sjansen der var større enn straffe, sa Magnus etterpå. Og det fikk han forsåvidt rett i, da Anders Kristoffersen flott reddet straffesparket. 

Samme mann vartet opp med nok en god redning kort tid etter, før han også fikk hjelp av stolpen på tampen. Dermed endte det 4-1 på Lillehammer i en kamp som vekte til live en del minner fra vårsesongen. Vonde minner om at vi har nok sjanser selv, samtidig som vi slipper inn litt for enkle mål. 

Nå blir det ei drøy uke med straffetrening før Øyer-Tretten kommer på besøk til Lena stadion lørdag 5. september. 
Comments