Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Lillehammer 3 kommer på besøk

lagt inn 8. jun. 2015, 11:50 av Hans Svellet   [ oppdatert 8. jun. 2015, 12:08 av FK Toten ]

Etter å ha svevd på en sky i halvannen uke etter 0-10 borte mot Gausdal forrige kamp, er det på tide å lande og gjøre seg klar til kamp om nye poeng tirsdag kveld. Lillehammer 3 kommer på besøk til Skreia idrettsplass, og vi krysser fingrene for noen lunde tørt vær frem til kampstart. 

For været har vært en utfordring denne våren. Vått og kaldt. Det er ikke forhold som gressbaner rundt om i distriktet setter så stor pris på. Som følge av det måtte vi forrige uke trekke inn i Totenhallen for å trene den ene dagen, men for en trening det ble. 

Intensiteten som ble vist der har vi ikke sett maken til i hele årl. Vinnerviljen oste av mange, og det jevne underlaget førte til feiende flott spill. Vi lignet litt på Barcelona i perioder, og treningens Messi var Lars Håkensbakken. Tunneler og hælspark i fleng. 

På sidelinja satt noen av trenerne og spillerne til guttelaget, og vi beklager dersom vi knuste noen drømmer om spilletid på 5. divisjon de kommende årene, da nivået var skyhøyt. 

Treningen på torsdag veide på mange måter opp for mandagens trening, da det sannsynligvis var årsverste, men det henger vi oss ikke opp i. Vi fokuserer på det positive som skjedde mandag. 

Siden sist ryktes det også at spillende manager Anders Mourinho Lunde har vært ute å jogget langs Mjøsas bredd. Vi regner med det ga ro i sjela, at taktikken ble lagt og at toppformen nå er like rundt hjørnet. 

På grunn av det våte vårværet har vi ikke fått all verden av tid på Skreiaplassen de siste ukene. Da det ikke er planer om å så poteter der med det første, er nok det en fornuftig vurdering. Noen som derimot har vært på Skreia er Garden, og for de som gikk glipp av det er tirsdagens kamp mot Lillehammer 3 et godt alternativ. 

Først og fremst regner vi med at publikumsoppmøtet vil være omtrent det samme, og vi anbefaler folk å møte opp tidlig, finne alternativ parkering og benytte inngangene både ved Kims og Skramstad. Også ute på matta vil det sannsynligvis være store likheter, med stramme, topptrente karer og like god innretting på vår bakre firer som Garden har i sine rekker. Kruttet i støvlene til en del av gutta kan også sammenlignes med kruttet i geværene deres. 

Når det gjelder motstanderen vet vi ikke all verden, men det ryktes at det er en del studenter som spiller der. Dermed er det bare å krysse fingrene for at det har vært mye feiring av eksamener frem til nå. Eventuelt at det er mange eksamener onsdag morgen. 

Resultatmessig har laget fra nordenden av Mjøsa gjort det bra så langt, med fire seire og en uavgjort på fem kamper. 

Selv har vi vunnet kun den ene, men vi satser på at alle målene sist hjalp på selvtillitten, og at vi kan fortsette i samme spor med å utnytte de sjansene vi får. 

Kampstart på Skreia er 19:00. 
Troppen:

Jo Alund

Amund Farås

Anders Evenstuen

Henrik Svellet

Lars Håkensbakken

Ola Sandbæk

Chris Eng

Magnus Sveen

Hans Svellet

Anders W. Lunde

Martin Aass

Amund Berg

Kjetil Reinsby

Lars Østerud

Joachim Enger


SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments