Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Øyer-Tretten venter borte

lagt inn 12. jun. 2015, 18:03 av Hans Svellet   [ oppdatert 12. jun. 2015, 18:07 av FK Toten ]

Ny helg, nye muligheter. I første omgang tenker vi ikke på Viken II eller Chaplin, men fotballbanen. Det er fullt mulig det blir en tur på en av de nevnte stedene i helga også, ratt begge, men først og fremst så tenker vi på nye muligheter på fotballbanen. 

Denne helga er det Øyer-Tretten som venter på bortebane, og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss. For det første er det morsomt å spille fotball, men for det andre har vi noe å revansjere etter midtukas tap mot Lillehammer 3. Vi skal ikke henge oss så mye opp i den kampen, men vi kan si det så enkelt som at vi var bitre etter den kampen. 

Noe positivt var det allikevel å ta med seg. For eksempel scoret Evenstuen tre mål. Det vil si at våre to spisser har seks mål på de to siste kampene, og åtte til sammen. Etter at vi brente en del sjanser til å begynne med, så må vi si at gutta på topp har stilt inn sikte de siste kampene. 

Dersom de to på topp mot formodning skulle slite med å finne veien til nettmaskene har vi en joker på benken. Helsingborg har Henke Larsson, som i en alder av 43 byttet inn seg selv og scoret i midtuka. Vi har Anders Mourinho Lunde som vi regner med gjør det samme i helga. 

I tillegg har vi for en gangs skyld gjort leksene våre denne gangen og sendt en mann i forveien. Det er faktisk første gang siden barneskolen at vi gjør lekser. Han som er sendt i forveien har tatt inn på ei hytte i Hafjell, og etter våre beregninger er ikke det så langt unna stadion. Om ikke annet bør han være aklimatisert for spill langs nordligere breddegrader. 

Utenom det lille (ingen ting) vi har fått av informasjon fra speideren vår, så vet vi ikke så mye om Øyer-Tretten. De har to seire på sju kamper, og ligger med det et par plasser foran oss på tabellen. Vi har også merket oss at vi er nord for Lillehammer, så vi ser ikke bort i fra at det blir krig. Det pleier å bli det oppi der. 

For vår egen del så det lenge ut til at det skulle bli mye spilletid på alle som tok turen nordover, men etter hektisk aktivitet fredag endte vi opp med å få en brei tropp. I dobbel forstand. 

Vi har også fått inn ei trimøkt siden sist, og etter en halvtime med firkant, så fikk vi spilt litt fotball også. Om vi skal si det selv var vi ganske gode, så gjenstår det å se om vi er det når dommeren blåser i gang lørdag. 

Etter et forsmedelig tap i midtuka ser vi frem til å snu kjæringa. Vi krysser fingrene for ei jælma luggum tid på Stav idrettsplass fra klokka 14:00 lørdag. 

Troppen:
Anders Evenstuen

Anders Wevling Lunde
Amund Berg
Amund Farås
Lars Alund
Lars Håkensbakken
Henrik Svellet
Jo Alund
Martin Aass
Hans Svellet
Jesper Ulsrud
Trond Fodstad
Jonas Harefallet
Mads Hveem
Jørgen Bjerkengen
Tobias Jørung Boge

5. DIV MENN AVD 02

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments