Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Opphentingen kom for seint

lagt inn 9. jun. 2015, 14:06 av Hans Svellet   [ oppdatert 9. jun. 2015, 14:07 av FK Toten ]

Benken: Christoffer F. Eng, Amund Berg, 
Anders W. Lunde og Ola Sandbæk. 

Det åpnet veldig bra mot Lillehammer 3 på Skreia tirsdag kveld, men til slutt ble det nok et surt tap for B-laget i 5. divisjon. 

De første minuttene av kampen på Skreia fikk vi til det vi ønsket, og vant en del dueller. Gjestene ble presset nok til at de ikke fikk til det de ønsket, og alt så bare fint ut. Men Lillehammer viste utover omgangen hvorfor de ligger der de ligger, samtidig som vi viste hvorfor vi ligger der vi gjør. 

Da vi scoret 1-0 litt ut i omgangen må vi si at marginene var på vår side. Veldig pent var ikke målet, med veldig deilig. Vi vant ballen på midten, før litt hopp og sprett og tjo og hei endte med at Anders Evenstuen satte 1-0 i nettet med magen. 

Lillehammer hadde vist at de hadde fart på topp i den 1. omgangen, og til tross for ekstrem hurtighet i vårt midtforsvar kom vi litt på etterskudd ved noen anledninger. 

Gjestene utlignet etter at vi på rekke og rad stod som saltstøtter inne i egen 16-meter, og en av deres spillere fikk alt for enkelt føre ballen med seg og avslutte til 1-1. 

Vi begynte også å gjøre ting vanskelig for oss selv, og spilte hverandre i vanskeligheter gang på gang utover den 1. omgangen. Derfor var det kanskje ikke så overraskende at gjestene også scoret 1-2 før pause. Lars Østerud fikk se hvorfor det er vanskelig å stå i mål i 5. divisjon, da det som nok var tenkt som et innlegg etter noe som lignet et sleivspark endte i mål. 

Flere mål ble det ikke før pause, og det var ikke helt ufortjent at bortelaget ledet etter de første 45. 

I pausa gjorde vi noen grep, og det ga umiddelbart resultater. Den 2. omgangen var nemlig bare så vidt i gang da Martin Aass utlignet til 2-2. Dessverre var ikke hoveddommeren enig med alle linjedommerne langs sidelinja, og vinket av for offside til tross for at vår spiller var vertfall en meter onside. 

Dessverre gikk vi på en liten knekk etter dette, og ga bort to mål til Lillehammer, som så ut til å ha drept kampen. Når fokuset vårt etter dette ble rettet mot mannen i lilla i stedet for å vinne dueller, og tenke positivt, så veien tilbake lang ut. 

Men noe skjedde de siste ti minuttene og vi begynte å spille bedre, og kom til noen halvsjanser. Med et par minutter igjen ble det litt mer enn en halvsjanse, og Anders Evenstuen reduserte til 2-4 som tente en gnist. Da vi et par minutter på overtid reduserte til 3-4 så det plutselig ut til at vi hadde en sjanse til poeng, men dessverre var det igjen litt for lite tid. 

Dermed vant Lillehammer 3-4 i en kamp vi nok en gang følte vi kunne fått noe ut av. 

"En jevnspilt og humpete match hvor et frustrert Toten-lag som før i år må gå av banen med en følelse av at vi burde fått med oss poeng" var coach Lunde sin kommentar etter kampen. 

"På tross av sju scoringer så var det en litt kjedelig kamp med lite finspill og ferdigheter. Det ble mye kick'n run."

For øvrig er det verdt å merke seg at joggeturen til coachen så ut til å gi resultater, da vi med han på banen vant 2-0. Det lukter startellever lang vei mot Øyer/Tretten lørdag. Spesielt med tanke på hvem som tar ut laget. 

Vi var høyt oppe etter seieren mot Gausdal for ei drøy uke siden, og kom fort ned på jorda igjen i dag. Heldigvis er det kamp allerede lørdag, da Øyer/Tretten venter borte og vi har store planer om å snu kjærringa der. I mellomtiden skal vi trimme litt på torsdag. 
Comments