Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Redalen 2 venter i siste kamp før ferien

lagt inn 28. jun. 2015, 15:02 av Hans Svellet   [ oppdatert 28. jun. 2015, 15:02 av FK Toten ]

Mandag kveld spiller B-laget borte mot Redalen 2, i det som er siste kamp før vi tar en velfortjent ferie fra feilpasninger, lyskestrekker og krampetendenser. 

Etter onsdagens seier mot Kapp har vi vært høyt oppe, og hver gang vi har møtt en Kapping har smilet kommet, uansett hvor dårlig humøret egentlig var. Mange benyttet også helga til å feire seieren i det fine været, og vi vant nok festen også. Med tanke på det var treninga søndag kveld imponerende, og det var mange som fikk svettet ut litt der. 

Det er nok for øvrig mange som er inne i innspurten av oppkjøringen mot badesesongen, da oppmøtet på trening i det siste har vært stigende. Resultatet av høyt oppmøte er økt kvalitet og ikke minst trøkk, da det blir litt mer tid til å hvile mellom kampene. Samtidig kommer kanskje enda flere inn i Hawaiiskjorta fra i fjor. 

Vi har også analysert Kapp-kampen nøye, og etter mange timer på videorommet har vi sett hva som fungerte, og ikke minst hva som ikke fungerte, uten at vi skal avsløre så mye mer. 

Redalen har åpnet sesongen omtrent som oss, og står med 10 poeng på sine sju kamper. Dermed er det tabellnabooppgjør, samtidig som det er det nærmeste geografiske oppgjøret etter Kapp. 

Vi satser på å gå inn i ferien med nok en seier i bagasjen, men forventer tøff kamp mot Redalen. Det blir også spennende å se om vi nå tror vi er verdensmestere etter ett par seire på rappen. Ingen ting hadde vært bedre enn tre strake, men vi må nok belage oss på 90 tøffe minutter. Etter en helg som helter om natta, blir det spennende å se om vi kan være helter om dagen igjen. 

Avspark på Redalen stadion er 19:00. 

Troppen:

Lars Alund
Amund Berg
Jo Alund
Henrik Svellet
Amund Farås
Lars Håkensbakken
Ola Sandbæk
Anders Evenstuen
Anders Kristoffersen
Magnus Sveen
Martin Aass
Daniel Kolnier
Hans Svellet
Anders W. Lunde

5. DIV MENN AVD 02

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments