Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Serielederen venter borte

lagt inn 10. aug. 2015, 14:39 av Hans Svellet   [ oppdatert 10. aug. 2015, 14:53 av FK Toten ]

Ny uke, nye muligheter. Vertfall så fort mandagen er unnagjort. Heldigvis spiller vi kamp tirsdag kveld og ikke mandag. Denne uken er det Faaberg 2 som står for tur på Jorekstad. 

Det siste minnet de fleste av oss har derfra er Faaberg-cup for x antall år siden, og husker vi riktig vant vi stort sett alt. Tapte gjorde vi vertfall ikke. Den trenden håper vi fortsetter tirsdag kveld. 

Forrige ukes kamp gikk egentlig ganske bra, hvis vi ser bort fra noen minutter litt ut i 1. omgang der det rant inn tre kjappe til Vingrom. Til slutt hadde vi scoret seks ganger selv og sluppet inn fire. Det ga tre poeng og en god start på høstsesongen. Henrik Svellet scoret tre da, og heldigvis fikk han byttet bort vakta på jobb denne uka og er klar for kamp på Faaberg. 

Søndag hadde vi en av våre beste treningsøkter denne sesongen. Humøret var på topp, innsatsen var på topp og vi var akkurat passe sinte på hverandre underveis. Det er utrolig hva en seier gjør med humøret. Festlighetene kvelden før bidro sikkert litt til humøret de også, men satte overraskende lite preg på innsatsen for øvrig. 

Det var selvsagt en del feilpasninger, banning, halvseine taklinger og sleivspark, men mye mindre enn det pleier. Vi fikk for en gangs skyld plassert målene fornuftig også, og unngikk med det å skyte noen baller i elva. Nå skal det sies at vi er fullt kapable til å treffe elva på våre skuddforsøk uansett hvor målene står, men en kombinasjon av flaks og dyktighet reddet oss på søndag. 

Håkensbakken meldte seg selvfølgelig klar som innoverkant etter trening, da han fikk til ei sålevending og fikk trillet en ball eller to i mål. Om det blir innoverkant eller venstre back gjenstår å se. 

Ellers var det også mye veldig imponerende keeperspill på treninga, selv om det ikke var en eneste keeper der. Til tross for det var det ingen som imponerte nok til å få hanskene tirsdag, og Anders Kristoffersen blir med nordover for å vokte buret. 

Motsatt oppgjør i vår endte med 0-3 tap på kunstgresset på Lena. Vi var like tannløse som et nyfødt barn i begge 16-metere, og slapp inn tre ganske enkle mål om vi husker riktig. Vi  brant også en gigantisk sjanse på 0-0 mener vi å huske. Som store deler av vårsesongen har vi prøvd å fortrenge denne kampen, så detaljene sitter ikke så godt. 

Faaberg har ellers vunnet åtte av ni spilte kamper, og har feid over alt og alle på hjemmebane med 26-4 i målforskjell på sine fire kamper, men vi lar oss ikke skremme. Vi har nemlig vært bedre borte enn hjemme denne sesongen. To seire, en uavgjort og to tap, med 15-6 i målforskjell gir håp om et mirakel på Faaberg. 

Kampstart er 19:30. 

PS: Vi har fått innsendt en video fra en fan, som snikfilmet søndagens firkantrunde før treninga:

Troppen

Anders Kristoffersen
Lars Håkensbakken
Magnus Sveen
Hans Svellet
Simen Fodstad
Martin Aass
Amund Farås
Håkon Svellet
Espen Sørli
Henrik Svellet
Dag Alund
Anders Evenstuen
Kristian Megaard

5. DIV MENN AVD 02

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments