Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Seriestart for B-laget på mandag

lagt inn 1. mai 2015, 11:10 av Hans Svellet   [ oppdatert 4. mai 2015, 05:26 av FK Toten ]

Etter en oppkjøring med knallhard trening, er 5. divisjonsgutta nå klare for seriestart mot Vingar hjemme på mandag. 

En vinter preget av hektisk inaktivitet på overgangsmarkedet har ført til at Anders Evenstuen har kommet hjem til FK Toten, mens noen andre fant ut at 1-2 dager med trim i uka ikke passet inn i kalenderen. Alt i alt har vi en tropp som er ganske lik fjorårets. 
 
Spillerstallen i år er både smalere og bredere enn i fjor. På hvilken måte er opp til andre å bedømme, men vi er sikre på at vi har nok tyngde i laget i år også. Nye drakter får vi også ryktes det, noe vi misstenker har noe med bredden i laget å gjøre. 
 
Som i fjor prioriterte vi trening fremfor kamp, da vi har hørt at det er viktig å ha nok tid på treningsfeltet. For tett kampprogram er ikke bra sies det. Med tanke på at vi må spille oss i form, er vi spent på hvordan det slår ut på mandag. Vi kan jo kanskje håpe at overskuddet hjelper oss i 20 minutter og gir en stor nok ledelse til at vi kan ri av siste 70. 
 
Kampprogrammet har som nevnt ikke vært tett, men som i fjor ble det en treningskamp i god tid før seriestart. Som i fjor ble den vunnet, og som i fjor var laget i treningskampen et helt annet enn laget som stiller til seriestart. I og med at sesongen i fjor gikk ganske bra, følger vi selvfølgelig samme oppskrift i år. 
Årets første kamptropp ser du til høyre, og som du ser er det et slagkraftig mannskap. En del usikre kort er det allikevel, på grunn av skader, sykdom, mangel på ferdigheter og ikke minst mangel på form, men alt dette regner vi med løser seg så fort dommeren blåser i gang kampen. 
 
Vi vet også at de fleste har forberedt seg godt til kampen, og væskeinntak og et kaloririkt kosthold har stått i fokus hos flere denne helga. 
 
Hva Vingar har å by på vet vi lite om, da vi har vært lite nord for Mjøsbrua i vinter. Det får vi derimot gjort noe med denne sommeren, da alle bortekampene utenom den mot Kapp spilles nærmere Dovrefjell enn Totenåsen. 
 
Kampstart på kunstgresset er 19:30 på mandag, og vi oppfordrer alle som vil se sambafotball til å møte opp. Resten av terminlista finner du her

Årets første kamptropp:

Åge Tangsveen
Jo Alund
Amund Farås
Anders Evenstuen
Christoffer F. Eng
Magnus Sveen
Henrik Svellet
Anders W. Lunde
Ola Sandbæk
Håkon Svellet
Lars Alund
Anders Kristoffersen
Lars Håkensbakken 
Trond Aass 
Fredrik Skjølås 
Hans Svellet


SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments