Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Tap mot Faaberg 2

lagt inn 18. mai 2015, 19:43 av Hans Svellet   [ oppdatert 18. mai 2015, 23:56 av FK Toten ]

Benken: Lars Håkensbakken, Martin Aass, Henrik Svellet, 
Jo Alund og Anders W. Lunde
Dårlig effektivitet i begge ender av banen og 0-3 i mot til pause er den korte oppsummeringen av mandagens kamp for 5. divisjonsgutta. Den lange oppsummeringa viser derimot flere ting som gikk galt. 
 
Det startet allerede på oppvarminga. For første gang siden fjorårets bortekamp mot Reinsvoll kjørte vi litt linjeoppvarming før vi spilte på liten bane. Hvordan fjorårets bortekamp mot Reinsvoll gikk? Tap. 
 
Vi gikk ut i en 4-4-2 formasjon, og merket tidlig hva Faaberg skulle gjøre. Som mange andre siktet de på hjørneflaggene, både med høye og lave baller, og tok det derfra. De første minuttene hadde vi grei kontroll bakover, og kom til kampens første store sjanse. Amund Farås ble spilt fri på bakre stolpe, men klarte ikke helt å stokke beina. 
 
Utover omgangen tok gjestene fra Faaberg mer over, og fikk til slutt betalt i form av mål. Først ett, så to og så tre. Alle målene går under kategorien dritmål. Vi ble for snille og beskjedne i egen 16-meter, og gjestene utnyttet at vi så mer på hverandre enn ballen. Legg til noen mindre vellykkede klareringsforsøk oppi det hele. 
 
Selv om det stod 0-3 til pause, så var det ikke slik at Faaberg kjørte over oss. Litt mer effektivitet i andre enden av banen burde gitt oss et par mål i den første omgangen. En av spissene våre kom rett fra skytetrening i Karidalen, men hvis treffsikkerheten der oppe var på linje med hva vi som lag hadde på kustgresset, ble det nok mange strafferunder. 
 
Vi la om til 4-3-3 omtrent halvveis i 1. omgang, da vi slet sentralt på midten. Vi prøvde 4-4-2 litt i fjor, og fikk mandag bekreftet at vi lar den ligge bakerst i taktikkboka til neste år. Eller året etter. 
 
I pausen tok coach Lunde flere grep, og de første minuttene av den 2. omgangen trykte vi skikkelig på, men sjansesløsingen fortsatte. Keeperne i kamp er tydeligvis bedre enn når vi selv står i mål på trening, for på trening scorer vi faktisk. 
 
Da reduseringen uteble klarte gjestene å drepe kampen, mens den lufta som var igjen i Toten-laget forsvant. Flere mål ble det ikke, og Faaberg reiste nordover igjen med 0-3 og tre poeng i bagen. 
 
Allerede på torsdag får vi muligheten til å snu kjærringa, da Biri kommer til Skreia idrettsplass. Frem til da blir det opp til trenerteamet å komme opp med en slagplan til det som vi forventer at blir en tøff kamp.
Comments