Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Tap og slutt for i år

lagt inn 20. sep. 2015, 14:47 av Hans Svellet   [ oppdatert 20. sep. 2015, 14:47 av FK Toten ]

Benken: Kenneth Worral

Vips har nok en fotballsesong gått. Det hele endte med tap mot Redalen 2 på hjemmebane søndag ettermiddag, og vi ender enten tredje- eller fjerde sist på tabellen. 

Søndagens kamp var til tross for tapet ikke så aller verst. Allerede på oppvarmingen merket vi at vi hadde en god dag. Innstillingen og innsatsen her var bedre enn på veldig, veldig lenge, og vertfall noe helt annet enn før kampen mot Øyer-Tretten. 

Til tross for at vi hadde innstillingen og viljen, ble vi i den første omgangen veldig baktunge. Spesielt etter at Håkon Svellet førte ballen over halve banen og satte 1-0 i mål. Frem til da hadde ikke Redalen skapt all verden, men de hadde hatt ballen i 70% prosent av tiden. 

Etter omtrent et kvarter måtte Lars Alund forlate banen. For en gangs skyld skjedde det frivillig, og ikke som følge av en skade eller rødt kort. Inn kom Kenneth Worral, som leverte en meget god kamp på midten. 

Etter målet vårt hadde Redalen ballen enda mer, men så lenge de stod å trillet frem og tilbake på egen halvdel brydde vi oss ikke så mye. Vi tenkte også at det var bedre å ikke bruke alle kreftene med en gang, da vi ikke hadde flust av spillere på benken. 

Ballinnehav er ikke noe som alltid betaler seg i mål, men for Redalen skulle det til slutt gjøre det søndag. En av deres spillere fikk ballen ute ved hjørneflagget. Mot tre litt for passive Toten-spillere driblet han seg inn i 16-meteren. Der ble han felt, og dommeren pekte på straffemerket. Fra 11-meteren var han sikker og utlignet. 

Etter målet fortsatte det i samme spor, der Redalen styrte spillet, men slet med å komme til de store sjansene. Dermed gikk vi til pause på 1-1. 

I pausa bestemte vi oss for å presse de litt høyere i 2. omgang, da forsvarsrekka deres hadde vist at de ikke var veldig komfortable med å bli presset hardt med ball i beina. Det tok litt tid før vi klarte å få til det, men når vi fikk det til, så var vi gode. 

En lang periode av 2. omgang dominerte vi alt ute på kunstgresset. Vi vant dueller, traff på flere pasninger enn normalt, beholdt roen når vi burde det og gjorde ting enkelt for hverandre. Dessverre slet vi litt med å komme til veldig mange store sjanser, men strengt tatt hadde vi sjanser nok til at vi burde tatt ledelsen. 

Da vi ikke klarte å ta ledelsen, slapp vi i stedet Redalen inn i kampen, og det utnyttet de med et par av sine beste spillere i spissen. Som i vår glapp vi i markeringa på et innlegg, og som i vår headet Redalen inn et ledermål omtrent ti minutter før slutt. 

Vi prøvde å jage en utligning, men kreftene var ikke der, og i stedet scoret Redalen nok en gang. Dermed stakk Redalen av med alle tre poengene søndag ettermiddag. 

Med det er sesongen vår over, og med tanke på oppmøte både på trening og kamp de siste ukene gjør ikke det så mye. Det begynte å gå på stumpene løs. Nå tar vi en velfortjent ferie, før vi ser på om vi begynner å trimme litt igjen inne i Totenhallen når det blir mørkt og kaldt ute. 

Vil benytte anledningen til å takke alle A-lagsspillere og juniorer som har hjulpet oss med å stille lag denne sesongen. Vi syntes det er veldig moro med fotball, men frafallet har vært veldig stort utover sesongen. Da er det moro at dere tar dere tid til å bidra slik at vi har klart å gjennomføre sesongen på en akseptabel måte, selv om resultatene kunne vært bedre. 
Comments