Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Vingar venter borte

lagt inn 16. jun. 2015, 15:06 av Hans Svellet   [ oppdatert 16. jun. 2015, 15:29 av FK Toten ]

Onsdag kveld reiser B-laget igjen nordover, og denne gangen er det Vingar som venter på bortebane. Laget vi tapte for i serieåpningen holder til like sør for Lillehammer, og etter nok et tap i helga er vi innstilt på å slå tilbake. 

Lørdag gikk vi på vårt femte tap på sju forsøk denne sesongen, og skal vi være helt ærlige begynner vi å bli lei av å tape. Heldigvis er det bortekamp som venter denne uka, da vi så langt står uten poeng hjemme, mens alle fire poengene vi har tatt har kommet på bortebane. 

Siden kampen på lørdag har vi fått trimmet litt igjen. Vi valgte å spille på små flater, litt fordi vi ville og litt fordi vi måtte. Men vi fikk da trillet litt ball. 

Vi har for øvrig gjort noen forandringer i trenerteamet siden sist, da resultatene har uteblitt. Anders Mourinho Lunde fortsetter i sjefsstolen, men får med seg Jo Benitez Alund som ikke kan spille som følge av et overtråkk. Hans Carver Svellet sin jobb henger i en tynn tråd etter de svake resultatene, men som navnebroren i Newcastle er tålmodigheten i styret tydeligvis uendelig. 

Med tanke på de to taktiske hjernene på siden, regner vi med at det blir en ultradefensiv taktikk på Vingar, der bussen parkeres og alt som heter teknikk legges igjen på Toten. Det blir ingen stor haug med teknikk som blir liggende igjen, men noe er det. 

I og med at vi har møtt dem tidligere i år vet vi litt hva som venter oss. Det er karer som har spist grøten sin og dermed har høyden på sin side, inkludert Gudbrandsdalens høyeste mann. I tillegg hadde de et par kjappe vinger, så vi regner med planen nok en gang blir å banke baller inn bak backene våre. 

Ut i fra litt research fikk vi bekreftet at det ikke bare var mot oss de kjørte denne taktikken. De spilte 2-2 mot Redalen 2 på mandag, og ut i fra referatet deres var det var det en typisk 5. divisjonskamp. 

"Utover i andre omgang blir det både Hawaii, Ibiza og Ayia Napa på ein gong. Begge lag dundrar ballen i bakrom så ofte dei kan, og det blir ei orgie i taklinger, løpsdueller og kontringer av alle slag."

Det ryktes at banen på Vingar er liten, og det vil jo automatisk gi mindre bakrom, samtidig som det ikke blir like store rom å dekke. Med tanke på hvor mye løpskraft vi har i laget er vi usikre på om det er en fordel eller ulempe, men vi velger å se det positive i det. 

Den nevnte researchen gjorde oss også klar over at det er skoleavslutning på Vingar skole denne dagen, så kanskje kan vi håpe at noen av spillerne er opptatt der vertfall i 1. omgang. Vet jo aldri i 5. divisjon. 

Vingar ligger for øvrig på 4. plass på tabellen, med 10 poeng på syv kamper. 

Til tross for at vi møter Vingar for andre gang, så er vi ikke riktig halvspilt enda, men det nærmer seg. Det er på høy tid å begynne å plukke poeng igjen, og vi akter å begynne den plukkinga onsdag kveld da det er litt tidlig å begynne og plukke bær osv enda. 

For alle skuelystne, og de regner vi med det er mange av, er kampstart 19:30. 

SISTE RESULTATER
5. DIV MENN AVD 02

Comments