Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter B-Laget 2015‎ > ‎

Vingrom venter borte

lagt inn 10. mai 2015, 15:16 av Hans Svellet   [ oppdatert 11. mai 2015, 03:10 av FK Toten ]
Etter tap i serieåpningen er det en revansjesugen gjeng som reiser til Vingrom. Uka har blitt brukt godt, og etter flere krisemøter har vi all grunn til å tro at vi stiller godt forberedt. Vi anbefaler for øvrig å trykke "play" på videoen nederst i saken før du blar opp igjen å leser videre. 

Som følge av tapet forrige uke har vi tatt flere grep. For det første har vi tatt tak i at enkelte sliter med noen ekstra kilo fra jul, og i den forbindelse har vi tatt ekstreme metoder i bruk for å få flest mulig matchfit til uka, som du ser av bildet. Videre har vi hatt prøvespillere innom, mens andre har vært i Las Vegas på treningsleir. Her gjelder det å finne individuelle opplegg for å stille best mulig rustet. 
 
Vi har også sendt en mann til Spania på speideroppdrag, i håp om å finne en juvel eller to som kan forsterke troppen ytterligere. Om han kommer hjem i det hele tatt, og om han har med seg noe mer enn kvota gjenstår å se, men vi venter i spenning.
 
Søndag gjennomførte vi sesongens første økt på gress. Det var mye "second touch is a tackle," baller i hytt og pine og ikke minst skudd himmelhøyt over og langt utenfor. Men alt det er det mye av uansett underlag, så vi har god tro på at vi er godt forberedt når dommeren blåser i gang på tirsdag.
 
Troppen ellers er vi også godt fornøyd med, men vi holder den foreløpig hemmelig, slik at ingen 5. div fantasyspillere skal få noe gratis. Vi kan dog avsløre at vi har fire reine spisser i troppen, og med det forventer vi masse mål. Så mye de bommet på treninga på søndag, er de nødt til å være ferdig med å bomme for en stund. 
 
Hva Vingrom har å by på vet vi lite om, bortsett fra at de også røyk på et tap i serieåpningen. 6-1 tap mot Faaberg 2 var fasiten der, så det er duket for et skikkelig bunnoppgjør på Vingrom gress tirsdag. 
 
Kampstart er 19:00, og her er et lite musikktips for bilturen:Comments