Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎Nyheter Gutt 2015‎ > ‎

(Gutt) Referat fra første seriekamp lag 2

lagt inn 21. apr. 2015, 07:42 av Tom   [ oppdatert 21. apr. 2015, 07:42 av FK Toten ]
Hei Gutter og foreldre.
Da har det gått noen timer siden vi på Fk Toten/Kolbu kk 2 kunne innkasere 3 poeng i årets første seriekam.
Jeg sa til gutta at jeg ønsket meg tre poeng i trenerpremieren med rød drakt,og det skal ikke være noe tvil om at dere spillere ønsket det samme også....  Med 100 prosent innsats,stor entusiasme og større arbeidsmoral en jeg nesten trodde dere satt inne med,så jobbet dere for hverandre og drakta i samtlige 84!!! minutter.Så herlig det er å vinne slike kamper gutter!! og vi på siden var rett og slett stolte av dere da vi kunne slippe jubelen løs.Samtlige fikk arbeidsoppgaver før kamp,dere var skjerpet og konsentrerte,men med et smil om munnen,akkurat som man skal være noe man "grugleder seg....og ALLE løste sine oppgaver med glans...Simen N som kaptein gikk foran,Jens løftet hodet og fant fram entusiasmen,og Håkon løp milevis som om han hadde f....i hæla.Jeg burde nevnt dere alle gutter,men det blir for mye, men Torgeirs innhopp i 2.omg må nevnes....INGEN kom forbi Kolbus store sønn,og samtlige avleveringer var med adresse!Outstanding!!
Masse skryt nå,men vi har også litt å jobbe med.Pasningspillet skal og må vi jobbe med,samt å forbedre kommunikasjon,løpsstyrke og samhandling ytterligere...
Hovedpoenget er at vi har det gøy,i et lag det er plass for alle,og i går var det GØY.
Keep up the good work folkens,så skal vi jobbe videre mot nye seire...(og et og annet tap?) og ha det MORRO!! Grattis:-)
Hans Chr og Cato.
Comments