Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎

Nyheter Junior 2015

Spiller/foreldremøte - torsdag !!!

lagt inn 16. des. 2015, 13:48 av FK Toten   [ oppdatert 16. des. 2015, 13:48 ]

Det blir spiller/foreldremøte torsdag den 17 desember klokka 18.00 på Lena, det er møteplikt for alle som holder junior alder i 2016, altså de som er født i 97-99

Prisutdeling for 2015

lagt inn 2. des. 2015, 02:11 av FK Toten   [ oppdatert 2. des. 2015, 02:11 ]

Fredag 27. november var alle spillere og trenere i FK Toten fotball invitert til sesongavslutning på Lena VGS.

Det ble en hyggelig kveld med oppsummering av sesongen, utdeling av noen priser og selvsagt, god mat.


På vegne av trenerteamet, sportslig leder i FK Toten Leif Tore Linnerud presenterte følgende nominasjoner:


Junior-2

  • Toppscorer: Sander Henriksen
  • Fremgang: Lars Tallerud
  • Åretsspiller: Jakop RingenJunior-1

  • Toppscorer: Jesper Ulsrud
  • Fremgang: Lars Ødemark
  • Åretsspiller: Ole Eskil Sørum


Vi gratulerer prisvinnerne!

Terje Alund blir juniortrener

lagt inn 28. nov. 2015, 02:52 av FK Toten   [ oppdatert 28. nov. 2015, 02:52 ]

FK Toten er glade for å kunne fortelle at Terje Alund har takket ja til å trene juniorlaget for 2016 sesongen. Terje har lang erfaring som spiller og trener. Han starter opp raskt og det blir møte om ikke lenge. Lars Håkensbakken blir med som assistenttrener og Per Erik Bergstuen blir lagleder.
Dermed har vi fått på plass et meget solid team rundt juniorlaget neste år.

Seier for Junior på Gjøvik Stadion

lagt inn 2. okt. 2015, 01:39 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 2. okt. 2015, 01:39 av FK Toten ]

Junior 1 møtte Gjøvik/Lyn til kamp torsdag kveld. Det endte med en grei 4 - 1 seier der vi åpner kampen veldig bra, tør å presse høyt, er aggressive og spiller ballen hurtig. Når vi i tillegg får en del bakrom å løpe i skaper vi mange målsjanser, og scorer 4 mål i løpet av den første halvtimen, etter dette får vi ikke flere mål, selv om vi fortsetter å skape målsjanser, men vi kontrollerer kampen inn til seier. Etter noen svake kamper mot god motstand var det moro å se en gjeng med litt mer entusiasme, innsats og spilleglede!  Neste kamp er førstkommende onsdag mot Elverum på kunstgresset Kl 1930.
 
Lagoppstilling: Lars A(Mads), Jonas, Jakop, Stian, Kenneth(Lars T), Mads(Lars A), Ole Eskild(Erik F), Amund, Sindre, Jesper, Theo(Sander).
 
Mål: Jesper(3), Sindre.

Tap på Briskeby

lagt inn 25. sep. 2015, 04:25 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 25. sep. 2015, 04:25 av FK Toten ]

Juniorlaget tapte hele 9-0 mot HamKam på Briskeby torsdag kveld. Vi møtte rett og slett ett lag som var mye bedre enn oss på det aller meste.  Vi hadde en positiv første halvtime av 2.omg. som vi ikke slapp inn mål, og skapte et par sjanser selv. Neste kamp er mot Gjøvik/Lyn på Gjøvik Stadion torsdag 1/10-15.
 
Lagoppstilling: Lars M, Elias(Erik), Jakop, Jonas, Amund M, Mads, Ole Eskild(Lars A), Kenneth, Sindre, Jesper, Theo.
 

Tap mot Kongsvinger

lagt inn 18. sep. 2015, 03:34 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 18. sep. 2015, 03:34 av FK Toten ]

Vi tok i mot Kongsvinger til kamp på kunstgresset onsdag kveld. Vi visste det kom til å bli tøft å møte juniorlaget til Toppidretts gymnaset på Kongsvinger, bestemte oss derfor å prioritere det defensive arbeidet og satse på overganger. I 1.omgang klarer vi å holde strukturen på laget bra, og alle er lojale til kjedelige arbeidsoppgaver. Dette fører til at vi har ballen veldig lite, og begge lag skaper lite målsjanser. Vi tar ledelsen i starten av 2.omg på en fin overgang, men får det tøft utover omgangen og slipper inn 3 mål. Dermed taper vi 3 - 1 i en kamp vi ikke skal være misfornøyd med, selv om vi taper. Utfordringen blir å tørre å spille ball selv om vi møter lag som har et høyere nivå enn oss. På torsdag reiser vi til Briskeby for å møte Ham-Kam.
 
 
Lagoppstilling: Lars M, Jonas, Trond(Tobias), Lars Ø, Jørgen, Amund, Ole Eskild, Mads, Sindre S(Abas), Jesper(Kenneth), Morten G(Petter).
 
Mål: Sindre
 
Gult kort: Jonas

Tap mot Lillehammer

lagt inn 10. sep. 2015, 08:13 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 10. sep. 2015, 08:13 av FK Toten ]

Junior 1 tapte hele 8 - 2 mot Lillehammer onsdag kveld. Vi henger bruktbart med i 1.omg, men slurver alt for mye med det defensive arbeidet over hele banen, og ligger under 3 -2 til pause. 2.omg starter med 2 raske mål til Lillehammer og kampen er i realiteten over. Når vi møter så gode lag må alle være innstilt på å gjøre den defensive kjedlige jobben skikkelig gjennom 90 minutter, og det klarte vi ikke i dag, dermed blir det 8 mål i mot. Det positive er at vi skaper endel målsjanser, og skårer 2 fine mål, i tillegg fikk 2 nye spillere fra Gutt sin Juniordeby. Førstkommende onsdag møter vi Kongsvinger til kamp på kunstgresset.

Lagoppstilling: Lars M, Amund M(Lars T), Jørgen(Christian), Lars Ø, Jonas, Amund B, Ole Eskild, Mads(Erik F), Sindre(Abas), Jesper, Sander H(Kenneth).

Mål: Sander og Jesper

Gule kort: Sander, Lars Ø.

Sterk borteseier over Elverum i Junior Elite!

lagt inn 31. aug. 2015, 01:06 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 31. aug. 2015, 01:06 av FK Toten ]

Junior 1 møtte et toppet Elverum lag som har som mål å vinne pulja og dermed være kvalifisert til Interkrets neste år.
Vi spiller en meget bra kamp, vi henger godt sammen som et lag, alle bidrar til at vi har bra defensiv kontroll, i tillegg karer vi å kontrollere ballen i lengre perioder, og skaper mange målsjanser, de fleste på gode overganger. Vi scorer ett mål i slutten av hver omgang, dermed vinner vi 2 - 0. Må også rose lagmoralen, og måten våres etablerte spillere hjelper de nye spillerne som er med inn i  kampen. Det var med 4 spillere fra Gutt, som alle gjør sine saker meget bra. Neste kamp er hjemme mot Lillehammer onsdag 9/9-15 Kl 1900.
 
Lagoppstilling: Lars M, Elias(Abas), Lars Ø, Stian(Marius), Jonas, Amund, Ole Eskild, Mads, Sander(Theo), Jesper, Kenneth(Pål)
 
Mål: Jesper, Theo
 
Gult kort: Stian

Uavgjort mot Gjøvik/Lyn for junior 1

lagt inn 27. aug. 2015, 03:51 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 27. aug. 2015, 03:51 av FK Toten ]

Junior 1 spilte o-o mot Gjøvik/Lyn onsdag kveld på kunstgresset. Vi åpner kampen litt avventende og blir liggende lavt i banen, og vi lar Gjøvik ha ballen mye. Men vi forsvarer oss bra og de kommer ikke til en eneste målsjanse i løpet av omgangen, vi skaper heller ikke mye i 1.omgang, utenom en par bra kontringer. Vi bestemmer oss i pausen at vi må gå mer offensivt ut, og tørre å bruke ballen mer. Dette fungerte bra, vi skaper mange store målsjanser og vi spiller våres beste omgang i høst. Dessverre klarer vi ikke og omsette noen av sjansene i mål. Dermed ender kampen uavgjort. Vi hadde med mange spillere uten erfaring fra elitespill, og de gjorde sine saker bra, høstet erfaring som de kan ta med seg videre. Dette var en kamp alle skal være bekjente av. På søndag reiser vi til Elverum for nye utfordringer, kampstart der er 1700. PS: Vi trenger hjelp med skyss dit, fint hvis noen blir med og kjører. Kan de som blir med og kjører gi meg beskjed?
 
Lagoppstilling: Lars M, Abbas(Tobias), Lars Ø, Elias, Lars T, Ole Esklid, Mads, Sander(Petter), Jesper, Kenneth(Morten G), Pål.
 
Gule kort: Ole Eskild, Petter.  

Tap mot HamKam for junior 1

lagt inn 20. aug. 2015, 21:54 av Bjørn Ingolf Sørum   [ oppdatert 20. aug. 2015, 21:54 av FK Toten ]

Junior 1 tapte 5 - 0 mot HamKam på kunstgresset onsdag kveld. vi møtte ett lag som var hakket bedre enn oss, men vi føler at det ikke er så mye som skal til for at dette kunne blitt en jevn kamp. Vi klarer ikke å henge sammen, og spiller ikke som et lag, verken offensivt eller defensivt.  Når vi da samtidig mister humøret og begynner å klage på medspillere og dommere blir det tungt å spille fotballkamper! Men dette er ting som det er enkelt å gjøre noe med til neste kamp som er på onsdag mot Gjøvik/Lyn. Kampen deretter er onsdag 2/9 på Elverum, vet da at en klasse er på skoletur så skal prøve å flytte den.
 
Lagoppstilling: Lars M, Trond(Jørgen), Stian, Jakop(Lars T), Lars Ø, Ole Eskild(Oskar), Mads, Sindre, Sander(Erik), Jonas(Kenneth), Jesper.
 
Gule kort: Jonas, Mads

1-10 of 37