Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2015‎ > ‎SkawCup 2015‎ > ‎

Informasjonsskriv nr. 7 - nå er vi snart klar til avreise!

lagt inn 28. jun. 2015, 11:00 av Anne Britt Søreng   [ oppdatert 9. jul. 2015, 01:16 av FK Toten ]
Det er vanskelig å samle troppene for felles informasjonsmøte før avreise og vil velger derfor å legge ut informasjonen her på hjemmesiden. 

Husk at alle må lese gjennom, underskrive og levere svarslipp for reglementet til trener eller lagleder før avreise. Reglementet er vedlagt denne artikkelen (nederst). 

Hvis det er noen som ikke har betalt deltakeravgift del 2, så må dette gjøres snarest til kontonr. 2050 28 03159. Merk innbetalingen med spillers navn og lagstilhørighet. 

Avreise

Vi reiser fredag 17. juli. Oppmøte på bussholdeplassen ved Totenhallen kl. 15.45. Avreise så snart vi har fått alt om bord. Vi skal kjøre Stena Line som legger fra kai kl. 19.30. Det er Halveg turbuss med venner (2 busser) som skal kjøre oss til Oslo.

Voksne på reisen

Reiseleder: Tone Barkhald, telefon 48267796

G 19: Bjørn Ingolf Sørum og Lars Håkensbakken. I tillegg bidrar Bror Helgestad og Ole Christian Hveem

G 16: Hans Christian Møllerhagen, Cato Fjeld, Håkon Svellet og Pål Tallerud

J 16: Arild Barkhald, Tone Barkhald og Stein Roger Sørum

To voksne sover sammen med hver gruppe hver natt.

Hva må du ha med deg?

Alle må pakke to kolli. I en liten ryggsekk/bag pakker du det du trenger for overfarten til Danmark. Denne ryggsekken/bagen er også kjekk å ha til utstyr som skal være med på stadion. I den store bagen pakke du alt du trenger i Danmark. Den store bagen blir lastet på en bagasjetralle under overfarten (dette gjelder begge veger). Det er viktig å ha med nok utstyr, men husk av vi skal være borte ei uke og ikke en måned J

Fotballutstyr (shortser, strømper, fotballsko, leggskinner), dagligtøy, sko, treningstøy, regntøy, håndklær, toalettartikler, bankkort(penger), pass, medisiner i daglig bruk, hodepine-/febernedsettende tabletter. Badetøy? Mat og drikke til lørdag morgen? Reisesyketabletter? Se avsnitt "Overnatting" i forhold til hva som trengs av overnattingsutstyr. 

Pass som legitimasjon

Du lurer kanskje på hvorfor du må ha med pass? Dette er fordi pass vil være godkjent legitimasjon i alle situasjoner. Vi har vært oppe i to situasjoner som gjorde pass påkrevd. I 2011 reiste vi den 22. juli og kom oss inn til Oslo før byen ble sperret av. I 2014 reise vi rett etter at trusselbildet mot Norge hadde blitt hevet. I begge situasjoner ble pass krevd som legitimasjon både på utreise og innreise. Passene blir samlet inn og passet på av lagledelsen under oppholdet i Danmark.

Båtturen nedover

Vi skal kjøre Stena Line fra Oslo med avreise kl. 19.30. På nedfarten får vi 4-sengs lugarer. Det blir lagt ut oppdatert lugarliste i denne artikkelen i løpet av uke 27/15. Hver lugar har en lugarsjef som har et spesielt ansvar for at alle på lugaren har det bra og at de beskjeder som blir gitt, blir fulgt.

Det blir felles middagsbuffet kl. 2100 med fri tilgang til et rikholdig buffetbord med varme og kalde retter samt alkoholfritt drikke.

Båtens ordensregler for ro på lugarene følges. Det skal trolig være ro kl. 23.00. Dette vil dere få nærmere beskjed om.

Båten legger til kai tidlig – kl. 0715 - og vi går i samlet flokk av båten og til oppmøtestedet der bussene som skal frakte oss til Fredrikshavn venter. Det kommer nærmere beskjed om dette. En god regel er å slå følge med en juniorgutt – de vet hvor de skal gå.

Det er ikke frokost om bord på båten. Første måltid blir lunch i Skagen. Dersom noen vil ha frokost, må man ha med seg dette eller kjøpe for egen regning i restauranten.

Overnatting 

Alle lag skal bo på Skagen kultursenter (der matsalen og svømmehallen er og der shuttlebussen går)

G 16 og G 19

Alle skal overnatte i del av idrettshallen. Alle må ha med madrass og sovepose/dyne/pute. 

J 16 

Jentene får en stor sovesal med køyesenger. Dere trenger ikke å ha med madrass og sovepose, men må ha med laken, dynetrekk og putevar. 

Livet i Skagen

Måltidene spises lagvis på Skagen kultursenter. Det serveres frokost, lunch og middag. Til frokost er det brødmat, pålegg og melk. Til lunch er det brødmat og gjerne en salat. Til frokost er det vanlig middagsmat. Det er viktig at alle er nøye med å spise de tre måltidene. Det er tøffe dager med mye aktivitet, så energipåfyll er nødvendig. I tillegg er det viktig at alle får i seg nok drikke. Erfaring tilsier at det går mye Caprisone i løpet av uka, men det er lurt å drikke litt vann ogsåJ Og blir du sulten, kan det alltid kjøpes mat i byen eller du kan kjøpe toast i kiosken på skolen.  

Det er kort veg mellom overnattingsstedet, stadion og byen. Mange leie sykkel av en av de mange sykkelutleiefirmaene. Andre går eller kjører buss som går mellom stadion og kultursenteret. Skagen by er 5 minutters gange fra kultursenteret.

Mange vil bade på turen. På fritidssenteret er det oppvarmet basseng som koster noen kroner. Ellers er det strand fra Skagen by og helt ut til Grenen.

Hvis noen vil gå/jogge, er det supre muligheter for det med et stort nettverk av barke- og grusløyper. Håkensbakken og A. Barkhald vet hvor J

Vi oppfatter Skagen som en trygg by og lar ungdommene dra i byen alene. Det er imidlertid en forutsetning at det blir gitt beskjed hvor en drar og at hjemkomsttid overholdes.

Fotballturneringen

Turneringsoppsett legges ut på http://www.skawcup.dk/page.aspx?id=53176

Hvis mulig forutsetter vi at lagene ser hverandres kamper. Dette avtales innad i lagene i forhold til egen kampforberedelse og kampavvikling.

Husk at vi skal representere FK Toten og Kolbu/KK Fotball på en god måte på og utenfor banen. Vi har respekt for medspillere, motspillere og dommere. Vi har fokus på det vi får gjort noe med – oss selv – og lar andre ha kontroll på det andre skal ha kontroll på.

Hjemreise

Dere får nærmere beskjed om når bussen henter oss fredag 24. juli. Det eneste som er sikkert, er at det blir tidlig da båten går kl. 09.15 fra Fredrikshavn. Vi har dagseiling hjem og båten kommer til Oslo kl. 18.30. I Oslo venter Einar og co på oss og frakter oss trygt tilbake til Lena. Merk at det ikke blir avstigning noe annet sted – dette for å sikre raskest mulig hjemtur for hele gruppen. Vi er tilbake på Lena mellom kl. 20-21. Reiseleder ber spillerne ta kontakt med de som skal hente når vi er på Minnesund.

Midt på dagen blir det felles lunchbuffet for hele gruppa. Dere får nærmere beskjed om oppmøte til dette.

Det er ikke lugarer tilgjengelig på hjemturen. Hvis noen vil ha det, må dette bestilles og betales for egen regning (kan bestilles i resepsjonen når vi kommer om bord).

Sykdommer og medisiner i daglig bruk 

Det er viktig at laglederne får beskjed dersom du har sykdommer eller bruker medisiner det må tas hensyn til under reisen. Husk å ta med medisiner i daglig bruk. Dersom du bruker inhalator med astmamedisiner, kan det være lurt å ha en ekstra i lagkofferten slik at du har i tilfelle behov på kamp.

Lag og spillere 

Det er meldt på følgende lag:

G 19: 2 lag i ordinær klasse

G 16: 1 lag i elite og 1 lag i ordinær klasse

J 16: 2 lag i G 14. Det jobbes med 7er kamper mot jentelag på torsdagen da jentelagene ikke kan gå til finalespill.

Det er gruppenes lagledere som tar ut troppene. Med 2 lag påmeldt i hver klasse blir det mye spilletid på alle. Vær oppmerksom på at det er spesielle regler som gjelder for G 16 elite slik at spillere ikke kan rullere så mye som i ordinær klasse.

Spørsmål?

Noe du savner informasjon om eller lurer på? Ta kontakt med Anne Britt på telefon 95909314 eller mail anne.britt.soreng@outlook.com fram til avreise.

Spørsmål på turen rettet til laglederne eller Tone Barkhald. 

ĉ
FK Toten,
6. jul. 2015, 01:40
Comments