Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Årets første treningskamp unnagjort.

lagt inn 30. jan. 2016, 10:44 av Jan Kolnier   [ oppdatert 31. jan. 2016, 02:06 av FK Toten ]
    Da var det endelig tid for kamp for a-laget igjen. Etter at kampen mot Moelven ble avlyst for 2 uker siden, så var det våre venner fra Hadeland, Gran som stod på motsatt halvdel. Inngangen til kampen var ikke den aller beste, da vi har mange skader om dagen. I tillegg var det mange som jobbet i dag. Vi dro til Gran med 12 spillere og var naturlig nok noe redusert. 
  
    De elleve som startet hadde allikevel bestemt seg for å gjøre maks ut av kampen. Første kvarteret styrer vi mye, men kommer bare til et par halvsjanser. Presset sitter bra i denne perioden, og vi spiller oss fint ut bakfra. Utover omgangen  faller intensiteten og vi blir noe lave. Denne perioden styrer Gran mye, uten å komme til noen klare målsjanser. 
    Lagene går til pause på stillingen 0-0. Yngste bror Bjørnerud skulle bare spille en omgang, da han måtte rekke jobb. Der skulle egentlig Lars Alund inn, men dessverre skadet Lars seg før kampen. Dette gjorde at vår eminente keeper for dagen (Anders Kristoffersen) måtte spille ving og en skadet Joakim Bjørnerud måtte gå i mål. 
    Andreomgang styrte Gran fra start til slutt. Vi lå lavt i presset, men de gangene vi vant ballen ble vi for hissige i lengderetningen og mistet den for fort igjen. Lyspunktet i andre omgang var siste 10. Da triller vi ball og venter på de gode mulighetene.


    Alt i alt en fortjent 2-0 seier til Gran, i en kamp uten mange sjanser. De som var med fikk en god gjennomkjøring og vi fikk relativt bra utbytte av kampen på tross av mange forfall. 
    Vi gratulerer Rasmus Ulsrud og Tor Erik Odden med gode debuter. Vi gleder oss til fortsettelsen! 
    Neste kamp er fredag om to uker, hjemme mot Redalen.

Skrevet av Trond Aass
Foto: Lena Kolner