Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Friday Night Football

lagt inn 18. sep. 2016, 01:41 av FK Toten   [ oppdatert 18. sep. 2016, 01:41 ]

Det ble dessverre ikke en kveld med champagnefotball og 3 poeng. Vi spiller 1-1 mot Vind og serverer seriemesterskapet til Kolbu. Da blir det ikke mye nattesøvn!!

Vi er i utgangspunktet godt forberedt og har hatt en god treningsuke. Kampplanen er klar, vi skal gå ut høyt og løpe/krige Vind i senk. Og det klarer vi tidvis i 1 omg(selv om vi har litt høye skuldre når vi vinner ballen) og leder svært fortjent 1-0 til pause, scoring av Jonas Harefallet. Et angrep som blir rullet opp til venstre og Jonas setter den sikkert i mål. 
Vi ligger kompakt og klarer å finne mellom rommene som vi ønsker, men dessverre klarer vi ikke omsette det i flere scoringer.

Vi bestemmer oss i pausen for å fortsette høyt ettersom guttene synes det fungerer bra. Blir også enige om å beherske/gjøre smarte valg med ballen etter gjenvinning.

2 omg blir alt annet enn det vi hadde sett for oss, vi løper oss tomme og det blir etterhvert stor strekk i laget. Vind kommer mer med i spillet og får sin utlikning på corner, Lars Hensvold header inn i eget mål. Selv om Vind kommer mer med i 2 omg, skal det sies at de ikke løsner et skudd på mål. 
De siste 10 min presser vi hardt på for å avgjøre kampen, men det ville seg ikke helt. Vi er heller ikke nøye og tøffe nok i de avgjørende øyeblikkene, så da ebber kampen ut med 1-1. 
Så da er det bare å gratulere Kolbu med seriemesterskapet


Skrevet av: Pål Tallerud

Comments