Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Komfortabel seier mot Vang

lagt inn 9. sep. 2016, 15:48 av FK Toten   [ oppdatert 10. sep. 2016, 00:24 ]
Banens Beste og firemålsscorer - Rasmus Ulsrud
 Her er 2-1 scoring

   Vi fikk besøk helt fra Vang i Valdres denne varme høstkvelden på Lena. FK Toten kom fra to strake seire, og tok med seg en god dose selvtillit inn i oppgjøret på ØTIP. Vår kaptein Thomas Løkken viste vei og satte inn 1-0 tidlig i kampen med en markkryper. Det gikk imidlertid ikke lang tid før det var balanse i regnskapet. Vang fikk vist fram sin gode kontringsstyrke, og utlignet til 1-1 etter 13 minutter. FK Toten tok tilbake ledelsen da Sindre Solberg satte fart og spilte gjennom Rasmus Ulsrud. Rasmus satte elegant inn 2-1 med utsiden av høyrefoten. Utover i omgangen manglet vi noe av det trøkket som kjennetegner oss på vårt beste. Etter en halvtime slapp vi til Vang på nok en kontring, og bortelaget scoret sikkert alene med keeper.

Fra starten av 2.omgang kom vi ut på banen med mye mer energi og tydelighet i spillet vårt. Gode løp og bevegelser preget angrepsspillet. Det gikk ikke lang tid før målene begynte å renne inn. Da dommeren blåste av etter fulltid, hadde vi satt inn 5 scoringer. Sindre Solberg på straffe, Rasmus, Rasmus, Thomas Løkken (etter strålende forarbeid fra Rasmus), og Rasmus igjen stod for målene. Altså 4 mål og en assist fra vår unge midtspiss.
Kort oppsummert var dette en kamp med to forskjellige omganger fra vår side. Akkurat som mot Dokka forrige helg, var 2.omgang betydelig bedre enn første. Mange av spillerne viste spilleglede og det er ingen tvil om at toppformen nærmer seg.

Skrevet av:
Pål Tallerud