Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Komfortabel seier og fortsatt full pott

lagt inn 28. mai 2016, 01:01 av Hans Svellet   [ oppdatert 30. mai 2016, 14:34 av FK Toten ]
Banens Beste: Thomas Løkken


FK Toten - Dokka SK 5-0

Toten tok tidlig kommandoen, og allerede etter fire minutter tok Toten ledelsen da Joakim Bjørnerud var sist på ballen. Thomas Løkken stod for flott forarbeid, og Toten viste fint spill på Dokka sin halvdel i forkant av målet. 

Etter dette fortsatte hjemmelaget å føre kampen. Gjestene fra Dokka hadde verken mange eller veldig store sjanser. Toten dominerte banespillet, uten at de heller skapte flust med målsjanser i første del av kampen fredag kveld. Etter drøyt 20 minutter kunne Thomas Løkken sette inn 2-0 noe heldig, da et innlegg ikke ble skikkelig klarert, og litt klabb og babb i feltet endte hos Thomas som satte ballen i mål. 

Om Toten var noe heldig på 2-0, var det lite flaks og heller mye dyktighet som lå bak 3-0. Thomas Løkken var igjen sist på ballen da han lobbet den i mål etter å ha blitt spilt flott gjennom av Ole Eskild Sørum som med sin pasning åpnet forsvaret til gjestene. 

Etter å ha dominert de første 45 minuttene, gikk Toten til pause med en komfortabel ledelse. En ledelse de økte ytterligere snaut ti minutter inn i 2. omgang, da Lars Alund med en tupp mellom beina på Dokka sin keeper økte til 4-0. Sander Harefallet stod for forarbeidet som ble avsluttet med et hælspark for øvrig. 

Om det noen gang hadde vært tvil, ble all tvil borte med 4-0. Toten styrte absolutt alt, mens gjestene aldri kom til noen skikkelig målsjanser. Et par skudd fra distanse var det nærmeste de kom, mens hjemmelaget fortsatte å trykke på og tidvis vise mye fint angrepsspill. 

Lysten på flere mål ble kvarteret før slutt betalt igjen, da Toten økte til 5-0. Veteranen Trond Aass skrek høyest og fikk avslutte Sander Harefallet sitt innlegg. Avslutningen satt i nettaket bak en sjanseløs keeper i Dokka sitt mål. 

Det siste kvarteret bar kampen preg av at den var avgjort, men Toten kom til flere sjanser. Rasmus Ulsrud hadde for eksempel flere gode muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men det ville seg ikke helt. Toten vant dermed 5-0 mot Dokka i en kamp hvor de var nærmere 6-0 og 7-0 enn Dokka var 5-1. 

Den gode sesongåpningen fortsetter for FK Toten, som etter seks serierunder fortsatt står med full pott. Neste kamp er førstkommende fredag, da Vang venter borte. 
Comments