Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Kontret i senk

lagt inn 5. aug. 2016, 14:04 av Hans Svellet   [ oppdatert 6. aug. 2016, 05:49 av FK Toten ]
Etter en god start på høstsesongen forrige helg, kom FK Toten fort ned på jorda igjen fredag kveld mot Lunner. Hele 0-4 var fasiten da dommeren blåste av kampen etter 90 minutter på Lena. 


Sindre Solberg kunne gitt oss ledelsen tidlig i kampen, men det var Lunner som tok ledelsen da de snappet opp en klarering, fosset mot mål og satte ballen sikkert i nettmaskene alene med keeper etter ti minutter. FK Totens første innsluppne mål på hjemmebane denne sesongen. 


Vi styrte spillet utover i første omgang, men det kladdet litt i pasningene, og vi kom sjelden til de store sjansene. Rett før pause gikk Lunner opp i 2-0, og gjorde dermed jobben enda vanskeligere for oss. De hadde noen minutter tidligere hatt en skummel heading utenfor. 


Etter hvilen fortsatte FK Toten å ha ballen i laget. Et godt organisert lag fra Lunner ble presset bakover, og hadde i perioder alle 11 mann langt inn på egen banehalvdel. Til tross for store sjanser fra Trond Aass, Rasmus Ulsrud og Thomas Løkken, klarte ikke Toten å score. En liten glipp i konsentrasjonen bakover, gjorde i stedet at Lunner kontret inn 3-0 alene med keeper. Dagens beste prestasjon kom imidlertid noe senere da Lunner gikk opp i 4-0. Et innlegg fra høyre ble brassesparket elegant i mål.


Lunner vant fortjent ved hjelp av godt duellspill, disiplin og giftige kontringer på en dag da FK Toten ikke fikk tingene til å flyte. Vi har en viktig treningsuke foran oss, og skal bruke dagene godt til å rette opp det som ikke stemte fredag kveld. Heldigvis er det alltid nye muligheter i fotball!