Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Målløst i Snertingdal

lagt inn 11. aug. 2016, 21:28 av FK Toten   [ oppdatert 13. aug. 2016, 01:20 ]
Banens Beste  - Marius Kristiansen

    Det var et revansjesugent FK Toten som skulle rette opp igjen 0-4 nederlaget mot Lunner. Det gikk dessverre ikke sånn og det skulle vise seg at det skulle bli vanskelig å få hull på byllen denne kvelden.

    Vi gikk tøft ut og etter 5 min spiller vi oss fint igjennom på høyre, Marius Kristiansen avslutter mot mål og den blir reddet av en hånd fra en utespiller hos Snertingdal/Redalen2. Det ender med utvisning og straffe til oss. Altså en rimelig god start fra vår side, men derifra og inn skulle det vise seg at det ikke skulle bli så enkelt alikevel. Målvakten gjør en mesterlig redning og det er vel ikke noe å si på at han er 'man of the match'. For denne gutten var både høyt og lavt denne kvelden.

    Hvis vi skal kort oppsummere denne kampen, så spiller 4'ern bak en solid defensiv kamp og slipper kun Snertingdal/Redalen2 til 1 sjanse.(det skal sies at den var ganske stor og Pål Skjølås gjør en fantastisk redning). Synes vi mangler kvalitet og kreativitet(selv om vi skaper mer en nok til å vinne med 2-3 mål) på den siste 1/3 på banen. Så her har vi noe å jobbe med til neste kamp.

    Klarer alikevel ikke å svartmale det helt, vi kjemper og jeg synes helt ærlig litt synd på guttene idag. Vi må bare stå på videre, for uttellingen og 3 poengerne vil komme. 

Skrevet av Pål Tallerud
Comments