Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Uavgjort mot Kolbu/KK

lagt inn 1. jul. 2016, 09:12 av Jan Kolnier   [ oppdatert 2. jul. 2016, 13:36 av FK Toten ]
https://plus.google.com/u/1/photos/112240437900161831805/album/6302825811142935297?authkey=CNCk-9jf9oS8sQE
Banens beste: Sander Harefallet
klikk på bildet for å gå til nettalbumet

Det var duket for sesongens første lokaloppgjør for A-laget fredag kveld, da Kolbu/KK ventet borte. Ikke overraskende ble det en kamp preget av mer dueller enn pent spill, der lagene til slutt delte poengene. 

Hjemmelaget kom best i gang, vertfall i målprotokollen, da en dødball ble stusset i mål relativt tidlig i kampen. Toten kjempet seg inn i kampen, og var nok et lite hakk bedre før pause på Kolbu stadion. Men ingen av lagene var spesielt overlegne, i en omgang preget av mye dueller og mer krig enn finspill. Toten skulle også få en utligning, da Robert Kolner ble spilt fri på siden og alene med keeper var han sikker, slik at lagene var like langt til pause. 

Den andre omgangen fortsatte i samme spor, med mer dueller enn finspill for et Toten-lag som viste stor vilje og virkelig gikk i krigen. Med et par rutinerte karer ute var det moro å se at flere av unggutta plukket opp hansken og trykket til. En av ungguttene som virkelig fikk vist seg frem var Sander Harefallet, som tidlig i 2. omgang også skaffet Toten straffe da han ble felt i Kolbu sin 16-meter. Straffen satte Joakim Bjørnerud sikkert i mål og Toten hadde snudd kampen. 

Etter målet holdt Toten et visst trykk en periode, men ble etter hvert trykket bakover. Toten var farlig frempå ved noen anledninger, men hjemmelaget tok mer og mer over. Kolbu slet allikevel med å spille seg til sjanser, og det var stort sett dødballer som førte til farligheter for hjemmelaget. Etter hvert ble det noen av dem. Til slutt førte trykket fra Kolbu til en utligning omtrent ti minutter før slutt, og kampen levde virkelig igjen. 

Kolbu skapte de største sjansene på slutten, og Toten reddet et par sjanser på streken og red av stormen slik at kampen endte med poengdeling. Alt i alt et rettferdig resultat i et herlig lokaloppgjør som levde gjennom 90 minutter. Duellene var mange, og til tider tøffe, men det ble aldri stygt. Selv om finspillet uteble var det artig å se to lag som virkelig kjempet for de siste poengene som deles ut før ferien. 

FK Toten var godt fornøyd med poenget fredag, og tar sommerferie på tabelltopp ett poeng foran Domkirkeodden og tre poeng foran Kolbu/KK. 

PS: Vi minner om at B-laget avslutter det vi må definere som en skikkelig "derbyhelg" for FK Toten borte mot Kapp IF klokka 15:00 lørdag. Ikke umulig at det blir en kamp ganske lik den på Kolbu stadion fredag kveld. 
Comments