Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Seier i generalprøven

lagt inn 15. apr. 2016, 13:50 av FK Toten   [ oppdatert 17. apr. 2016, 06:28 ]
   
Lenke til albumet: klikk her

     FK Toten trakk det lengste strået og vant 2-1 over Kolbu/KK fredag kveld. Den siste treningskampen før alvoret braker løs bar preg av mange dueller og oppjaget spill. Et typisk lokaloppgjør med nerve og drama helt til siste minutt.

    Etter en jevn åpning, tok Kolbu/KK tak i kampen på Lena Kunstgress. Midtveis i første omgang headet Urrang fortjent inn 1-0 bak en sjanseløs Johansen i Toten-buret. FK Toten hevet seg og skapte noen sjanser på tampen av omgangen, men Kolbu/KK kunne likevel gå inn til pause med ledelse.

    I andre omgang var det Kolbu/KK som skapte sjansene, mens FK Toten sto for scoringene. Utligningen til 1-1 kom etter en corner hvor Robert Kolner til slutt fikk et bein på ballen etter litt klabb og babb. Rett før slutt satte Sindre Solberg inn vinnermålet etter en retur. Kort oppsummert en litt heldig seier mot et godt Kolbu/KK som viste at de blir å regne med i årets 4.divisjon. For FK Toten sin del blir det viktig å bruke den siste uka inn mot seriestart til å finpusse formen og få laget til å fungere optimalt sammen. Vi lover et heltent FK Toten som møter Søndre Land til serieåpning neste fredag.


Skrevet av Pål Tallerud

Comments