Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Kolbu/KK- can you hear me, Kolbu/KK! Your boys took one hell of a beating!! 😉

lagt inn 10. okt. 2016, 03:27 av FK Toten   [ oppdatert 23. okt. 2016, 04:17 ]
Klikk på bildet for å gå til nettalbumet
Banens Beste : Jonas Harefallet 
Klikk på bildet for å gå til nettalbumet 


Noen seiere smaker bedre enn andre og det var en fantastisk følelse å avslutte sesongen med 2-1 seier hjemme mot Kolbu/KK.

Inngangen til kampen var i grunn ganske tøff, med rutinerte spillere som Thomas,Morten og Trond ute. Så på mandag startet forberedelsene og psykologien til et meget ungt FK Toten lag til å ha troen og få ut maksimalt av hver enkelt spiller. Vi hadde en god treningsuke og var veldig godt forbredt på hva Kolbu/KK kom med.

Men, de første 30 min ble alt annet enn hva vi hadde sett for oss. Kolbu/KK dominerte stort sett alt og vi virket helt paralysert. De ledet svært fortjent 1-0 til pause. Når det er sagt, så viste de siste 15 min tegn til forbedring og vi klarte å kjempe oss mer inn i matchen.

Vi hadde en fornuftig prat i pausen og bestemte oss for å ufarliggjøre det hele og ha det gøy.

Og for et lag, med et snitt på ca 19 år, kjørte vi over Kolbu/KK i andre omg. Guttene klarte å variere bra pasningsspill og var mer direkte når det var rom for det. Presshøyden var mye mer tydelig og vi klarte å utnyttet deres nonsjalanse og indreløpere/kanter som jukset mye i det defensive. 
Jonas,Sander og Rasmus var en konstant "trussel" og det var svært fortjent når Rasmus setter inn 1-1(etter å ha brent et straffespark i forkant). 
Vi fortsetter å kjøre på og Jonas får lønn for strevet etter at han stjeler ballen og løper ifra Kolbu forsvaret, han kommer alene med keeper og setter den sikkert i mål. 
Da har vi snudd oppgjøret til 2-1, etter å ligget under 0-1 til pause,blitt til tider utspilt og attpåtil brent et straffespark på stillingen 0-1 i 2 omg. 
Det kaller jeg mentalitet av en gjeng barnerumper
👏👏👏😉
Tar av meg hatten gutter😃👍

Status ble 2 plass i serien og klarte med det målet våres for sesongen, Kretsligaen 2017.

Avslutningsvis vil jeg hylle Rasmus, første års junior og vinner av OA plakaten med 19 pinner. Det er stort, stolt av å kjenne deg😉 
Vil også gratulere Erik med debut på A-Laget(selv om den ble litt kortvarig😅), du har en fantastisk fremtid.

Med det vil jeg takke alle supportere, tilskuere, ledere, spillere og alle andre som har bidratt med smått og stort i sesongen 2016. Dere er viktige for oss alle sammen! Vi sees i Kretsligaen 2017. Takk for i år!


Skrever av Pål Tallerud

Comments