Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Solid 7-0 seier over Torpa

lagt inn 24. jun. 2016, 15:11 av Jan Kolnier   [ oppdatert 26. jun. 2016, 06:42 av FK Toten ]
https://plus.google.com/photos/112240437900161831805/albums/6300492946234208289
Banens Beste : Sander Harefallet
  Klikk på bildet for å gå til nettalbumet
  FK Toten leverte en åpning det luktet svidd av i oppgjøret mot Vest-Torpa fredag kveld. Det tok ikke mer enn 20 sekunder før ballen lå i nota for første gang. Sindre Solberg kunne bredside inn 1-0 etter flott forarbeid av Mads Hveem på venstresiden. Bare 3 minutter senere kom nærmest en kopi av det første målet. Denne gangen var det Espen Sørli som kom fri på venstre, og Sander Harefallet satte kontant inn det flate innlegget. Vi fortsatte i høyt tempo, og etter et kvarter var Sander Harefallet igjen sist på ballen da han elegant lobbet over Vest-Torpas keeper. En god prestasjon. Etter pangstarten senket vi intensiteten i spillet vårt. Vest-Torpa kom gradvis inn i kampen, og inn mot pause var de det beste laget på banen. Torpingene produserte fire store målsjanser de siste 10 minuttene av omgangen, blant annet et straffespark som Thor Even Johansen reddet.

    Om førsteomgangen startet som et fyrverkeri, var ikke starten på andre omgang mye dårligere. Det tok bare 50 sekunder før Jonas Harefallet ble lagt ned i feltet, og Ole Eskild Sørum satte sikkert inn straffesparket. 5 minutter senere kunne fansen juble igjen da Sindre Solberg satte inn en retur etter et skudd fra Espen Sørli. Etter dette gikk kampen inn i en roligere periode, og tilskuerne på Lena måtte vente en god stund før det ble nettsus igjen. To sene scoringer pyntet ytterligere på resultatet. Først dyttet innbytter Rasmus Ulsrud inn 6-0 på en retur etter en heading fra Lars Hensvold. Like før slutt banket Jonas Harefallet inn 7-0 etter en god enkeltmannsprestasjon der han driblet seg forbi Vest-Torpas forvarere.

    For FK Toten sin del var det et solid resultat på en noe ujevn dag rent spillemessig. 7-0 er gode sifre å ta med seg inn mot neste helgs lokaloppgjør mot kolbuingene. Samtidig er det viktig å holde foten på gasspedalen og jobbe godt på treningsfeltet den kommende uka. Vest-Torpa viste i perioder av kampen at de har god kvalitet i laget, og vi ønsker dem lykke til videre i årets sesong.


Skrevet av Pål Tallerud

Comments