Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Tap i toppkampen

lagt inn 17. jun. 2016, 15:28 av Jan Kolnier   [ oppdatert 21. jun. 2016, 02:06 av FK Toten ]

Banens Beste - Thomas Løkken

        FK Toten åpnet sterkt i toppkampen mot Domkirkeodden på Briskeby fredag kveld. Totningene var presise i pasningsspillet og solide i forsvarsspillet. Kampen var bare 6 minutter gammel da Robert Kolner og Sindre Solberg hadde en dobbeltsjanse som ble reddet mesterlig av mostanderens keeper. Utover i omgangen hadde både Espen Sørli, Kolner igjen og Thomas Løkken store muligheter foran målet til Munkene. Nærmest var Robert med en heading i treverket. Laget fra Hamar var også farlig frampå med et stolpeskudd, før de viste effektivitet da de tok ledelsen ti minutter før pause. Etter en overgang landet ballen i beina til Ertsås som satte ballen sikkert i kassa. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0.

    Etter hvilen gikk Toten offensivt ut, men ble umiddelbart straffet da Domkirkeodden satte inn 2-0 etter en strålende kontring. Munkene tok over initiativet etter dette, og dominerte både banespillet og sjansestatistikken i andre omgang. FK Toten hadde stor strekk i laget, og pasningspillet bar preg av mye stress og svake valg. Bare en meget god Thor Even i målet holdt oss inne i kampen med flere fabelaktige redninger. At Morten Olafsen ble utvist, gjorde heller ikke situasjonen lettere.

    Kort oppsummert vant Domkirkeodden fortjent på en dag der Toten gjorde en god førsteomgang, og en andreomgang under pari.

    Banens beste på Briskeby denne kvelden var utvilsomt Totens supportere! En stor takk fra spillere og ledere til alle som tok turen for å synge, rope og lage stemning på tribunen. Glimrende!