Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Tap mot Munkene

lagt inn 23. sep. 2016, 14:28 av FK Toten   [ oppdatert 26. sep. 2016, 00:31 ]
Banens Beste - Espen Sørli

    En tett og jevn kamp endte med 3-1 seier til Domkirkeodden på ØTIP fredag kveld. Munkene fra Hamar ble litt for sterke i en kamp som kunne vippet begge veier. 

    FK Toten gikk ut i høyt tempo og produserte flere sjanser i første omgang. Både Thomas Løkken og Sindre Solberg traff tverrliggeren, mens Rasmus Ulsrud satte ballen rett på keeper fra 5 meter. I stedet for hjemmejubel, tok et rutinert og tålmodig bortelag ledelsen på straffespark rett før pause.

    Etter pause slo vi tilbake etter et glimrende angrep. Sindre Solberg slo inn og Sander Harefallet dunket ballen kontant i nettaket. Domkirkeodden viste at de er et bra fotballag etter utligningen, og skapte mange sjanser utover i omgangen. Periodevis spilte begge lagene god fotball, og etterhvert som tiden gikk ble det klarere og klarere at det neste målet ville bli utrolig viktig. Dessverre for oss var det gjestene fra Hedmark som fikk den forløsende scoringen 9 minutter før slutt. Noen minutter senere satte de også spikeren i kista etter en corner. Sluttresultatet ble altså 3-1. For vår del er det bare å brette opp ermene og fullføre sesongen med stil de siste kampene. Selv om kampen om seriegullet er over, er det fortsatt mye å spille for. Vi gir oss aldri!


Skrevet av Pål Tallerud

Comments