Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter A-Laget 2016‎ > ‎

Tremålsseier og tre nye poeng i Vang

lagt inn 4. jun. 2016, 02:07 av Hans Svellet   [ oppdatert 15. jun. 2016, 11:36 av FK Toten ]
Banens Beste - Morten Olafsen

Nettalbumet med flere bilder fra kampen er HER.

Fredag kveld var A-laget i Vang i Valdres hvor fotballklubben med samme navn stod på motsatt halvdel. Det endte med den sjuende strake seieren for FK Toten, som dermed fortsatt står med full pott. 

Hjemmelaget kom ut lavt, og lot Toten trille mye ball innledningsvis, uten at gjestene klarte å skape de helt store sjansene. I stedet kom hjemmelaget til kampens første virkelig store sjanse, men avslutningen ble for svak og Toten slapp med skrekken. 

Toten fortsatte å spille ball, og var forholdsvis gjennombruddshissige, men det tok litt tid før både de store sjansene og målet kom. Men målet det kom til slutt da Mads W. Hveem ble spilt fri, og sikkert satte 0-1 i mål bak hjemmelagets keeper etter 20 minutter. 

Resten av omgangen fortsatte i samme spor, der Toten spilte ball, mens Vang prøvde å ta vare på mulighetene de fikk på kontringer, uten at de helt lykkes. Flere mål ble det ikke før pause, og Toten tok dermed med seg en ettmålsledelse inn i garderoben. 

Gjestene åpnet best også etter pause, og da den andre omgangen var ti minutter gammel fikk Toten tildelt straffe. Sindre Solberg ble felt på kanten av 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Fra 11 meter var Trond Aass sikker, og satte ballen ned i hjørnet og doblet ledelsen. 

Hjemmelaget prøvde å kjempe seg inn i kampen, men gjestene fra Toten virket ett nummer for store. Vang kom ikke til mange sjansene, men et par ganger var de farlig frempå etter dødballer uten at de fikk uttelling. FK Toten spilte seg også til flere gode sjanser utover omgangen, men slet med å punktere kampen. 

I det 83. minutt kom imidlertid punkteringen da Rasmus Ulsrud uforstyrret fikk gå opp og heade 0-3 pent i mål og med det fastsette sluttresultatet i en kamp hvor poengene og sola varmet mer enn spillet.