Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Det vil seg ikke

lagt inn 14. mai 2016, 06:00 av Hans Svellet   [ oppdatert 14. mai 2016, 06:00 av FK Toten ]
Nok en kamp hvor vi tar skritt i riktig retning, men nok en kamp uten poeng. Det er den korte oppsummeringen av fredagens batalje på Stampesletta, men denne gangen nøyer vi oss ikke med den korte versjonen. 

Hjemmelaget tok tidlig ledelsen, og scoret to ganger til før det var pause. Et par av målene litt for enkle, og et fra straffemerket etter at en som stod 3 meter offside gikk i bakken. Alt som det pleier altså. Udyktighet og uflaks. Vi skal ikke si så mye om hva vi mener om dømmingen i referatet, det ga vi vel ganske klart uttrykk for underveis i kampen. Litt for klart kanskje... 

Utenom målene hadde ikke Lillehammer all verden. Det hadde forsåvidt ikke vi heller, men 3-0 til pause var mildt sagt flatterende. 

I pausen gjorde vi et par bytter og justerte litt på hvordan vi spilte, samt at vi sluttet å rope etter han med fløyta. Det ga resultater da Lillehammer ikke skapte noe som helst. I stedet vant Amund Berg ballen høyt i banen, dro av halve Lillehammer-laget og satte reduseringen i mål. Vi var på full fart inn i kampen, men slapp inn 4-1 litt for lett og var plutselig litt mer ute av det igjen. 

Utover omgangen fortsatte vi å male på, og holdt Lillehammer på sin egen halvdel. Vi skapte ørten større eller mindre sjanser, men for at vi skulle få en ny redusering måtte Amund Berg gjøre det samme på nytt. Halve Lillehammer-laget lå igjen, og ballen lå i nettet. 

Da Anders Evenstuen kort tid etter reduserte til 4-3 etter et fint gjennomspill fra Kjetil Reinsby og en herlig lobb fikk vi virkelig trua på det. Dessverre fortsatte sjansesløsingen, samt at det var en ute på banen som plutselig hadde lært seg offside-regelen og skulle gjøre opp for noen som fikk passere før pause. 

Lillehammer fikk noen muligheter på overganger, men den eneste gangen de virkelig fikk en stor sjanse og kom alene gjennom vartet Håkon Svellet opp med en kjemperedning og holdt oss inne i kampen. Dessverre var stormløpet vårt forgjeves, og vi gikk på et nytt tap. Selv mener vi det var ufortjent, men Lillehammer vil sikkert mene noe annet. 

Det blir bedre og bedre, men hva hjelper vel det når det ikke blir poeng? Halve trenerduoen reiser nå til Hellas ei uke for å hente inspirasjon, før Vingar venter tirsdag 24. mai. Da er det på tide med sesongens første seier. 
Comments