Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Endelig serieåpning!

lagt inn 6. mai 2016, 13:55 av Hans Svellet   [ oppdatert 7. mai 2016, 00:45 av FK Toten ]
Etter en lang vinter er det endelig duket for serieåpning for våre 5. divisjonsgutter da Øyer-Tretten kommer på besøk lørdag. Det er vertfall den første seriekampen vi kan huske denne sesongen. Mulig terminlisten sier noe annet, men vi har i så fall fortrengt det

Alt tyder på at vi klarer å stable sammen en gjeng som til sammen dekker alle posisjoner på banen og noen på benken, så gudbrandsdølene får ikke hente poengene sånn helt uten videre. Akkurat som i fjor ønsket de å flytte litt på kampen, men denne gang var det ikke sausanking, nei i år var det russetid. Det blir spennende å se hva det er til høsten, for vi har vondt for å tro at de har tid til å spille kampen som oppsatt da heller. 

Når det er sagt så forventer vi ingen enkel kamp. Vi skal la alle fordommer få fritt spillerom, og regner med et fysisk sterkt lag som slår langt og kliner til i duellene. Vår rake motsetning der altså, da vi er like tøffe som lamunger i duellene og til tider nekter å løfte en ball mer enn 3 meter. I fjor hadde de avdelingens største keeper, med hender som var større enn enkelte av spillerne våre, og de tok full pott mot oss, så her blir det tøffe tak. 

Det gikk lenge rykter om at Morten "Bukk" Solheim skulle gjøre comeback i Toten-drakta denne lørdagen, men vi må dessverre skuffe fansen og fortelle at det er utsatt. Om det er som følge av turnaktiviteter i en tverrligger og påfølgende skade som sist han spilte på Toten 2 er usikkert. Ellers kan det meldes om en tropp som bør ha muligheter til å kjempe om poeng, og guttene som møter opp er:
Henrik Svellet, Martin Aass, Lars Håkensbakken, Henrik Bakkelund, Amund Berg, Kjetil Reinsby, Anders Evenstuen, Anders Kristoffersen, Eirik Bekkemellem, Håkon Farås, Jørgen Pedersen, Håkon Svellet og Hans Svellet. 

Det er spådd fint vær lørdag, så muligheten for en god opplevelse er absolutt til stede. Om opplevelsen ute på banen blir god tør vi ikke garantere, men dukker sola frem blir det jo en fin lørdags kveld. 
Comments