Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Før seriestart i 5. divisjon

lagt inn 2. mai 2016, 02:50 av Hans Svellet   [ oppdatert 2. mai 2016, 02:50 av FK Toten ]
Det begynner å titte frem hestehov og blåveis, selv om det kom litt snø enkelte steder i helga som dekket de til, er det vår. Kalenderen sier vertfall så. Med våren kommer seriestarten i 5. divisjon, og mandag kveld braker det løs for B-laget til FK Toten. På motsatt halvdel står ingen ringere enn den gamle storheten Kapp idrettsforening. Det er en stund siden storhetstiden, og selv barnebarna til Thomassen-brødrene, som for øvrig er representert på begge lag, begynner å bli voksne nå.

Søndag hadde vi siste treningsøkt før serieåpningen, og akkurat som mandag kveld drev Kapp på motsatt halvdel. Det så ut til å være et veldig seriøst opplegg, så de er nok klare til seriestart.

For vår egen del har vi holdt oss inne i Totenhallen gjennom vinteren, og venter akkurat som hestehoven og blåveisen med å komme ut til det er skikkelig vår. Noen økter har det blitt ute i det siste, samt at vi fikk til tre treningskamper i vinter, så vi er ikke helt ukjent med underlaget. I treningskampene klarte vi en uavgjort, en seier og ett tap.

Gjennom vinteren har også Lars "Happy Harry" Håkensbakken løpt løpsk med overgangsskjemaene, og vi har mange nye fjes i gruppa. At han ikke har signert en eneste venstreback er vi ikke spesielt overrasket over. Til tross for at vi ikke har noen ny venstreback, kan vi sette sammen et spennende lag, og konkurransen om plassene blir knallhard.

Skal vi tro bookmakerne levner de oss ikke store sjanser denne sesongen. Men hvem er det vel som tror på bookmakerne etter at de satte odds på Leicester i fjor sommer? De har åpenbart ikke fulgt med på Håkensbakkens signeringsbonanza, og akkurat som Leicester har vi troen på at vi har hentet årets spiller for knapper, glansbilder og lovnader om å slippe dugnader.

Årets første kamptropp er på hele 17 spillere, noe som vel er mer enn vi hadde til sammen i hele fjor, og gutta som ikler seg helrødt mandag er:
Anders Kristoffersen, Lars Håkensbakken, Marius Kristiansen, Tor Erik Odden, Magnus Sveen, Vegard Paulsen, Amund Farås, Martin Aass, Kjetil Reinsby, Amund Berg, Lars Alund, Anders Evenstuen, Henrik Svellet, Henrik Bakkelund, Håkon Farås, Eirik Bekkemellem og Hans Svellet.

Vi kunne skrevet langt og lenge om hvor viktig det er å slå Kapp, men det skal vi ikke. Vi sier det så enkelt som at fordelen med å spille i lavere divisjoner er at våre lokaloppgjør er bedre enn alle andre sine.

Møt opp på kunstgresset mandag kveld. Seriestart og lokaloppgjør i en og samme runde er 17. mai, juleaften og 30-årslag i en og samme slengen. Kampstart er 19:30.
Comments