Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Surt tap mot Lillehammer 3

lagt inn 11. aug. 2016, 00:05 av Hans Svellet   [ oppdatert 11. aug. 2016, 00:05 av FK Toten ]
Tirsdag kveld var det igjen duket for 5. divisjonskamp på Lena, da Lillehammer 3 tok turen. Lillehammer er et av lagene som kjemper i toppen, og om de vinner hengekampene sine vil de være serieleder.

Som følge av at vi visste vi skulle møte et godt lag ble vi enige om å være litt smarte, og tro det eller ei, det klarte vi å være også. Den første omgangen var jevn, men vi følte selv vi hadde et lite overtak spillemessig. Vi klarte å variere godt mellom å spille kort og langt, og følte vi hadde forholdsvis grei kontroll defensivt. Sjansemessig var vi også hakket vassere, og både kunne og burde ledet til pause.

Som følge av den gode 1. omgangen gjorde vi ingen endringer til pause, men valgte å fortsette i samme spor etter pause. Det klarte vi også til å begynne med, men etter noen minutter glapp det litt defensivt, og Lillehammer gikk opp i 0-1. Å si det var fortjent vil være en overdrivelse.

Vi malte på, og fortsatte vårt gode spill. Det førte til sjanser, og kun åtte minutter etter Lillehammer sitt mål fyrte Amund Farås av fra 20 meter. Skuddet føk i mål, og vi var like langt. Fullt fortjent var det strengt tatt også.

Etter dette tok kampen en liten vending, og det ble flere avblåsninger enn det var spill. Vi fikk spilt litt fotball mellom avblåsningene også, men stort sett var det fordi vi ikke hørte fløyta over all skrikingen og survingen. Billige frispark i det ene øyeblikket, og åpenbare frispark som fikk gå i det neste gjorde det vanskelig å vite hvor linja lå.

Med et kvarter igjen fikk gjestene et frispark like utenfor 16-meteren som i utgangspunktet var billig, men i denne kampen ikke overraskende i det hele tatt. Frisparket gikk i mål, gjestene ledet igjen og feiret som om de hadde vunnet VM.

Det siste kvarteret handlet det meste om å jage utligning, og vi klarte å legge et godt trykk på gjestene. At vi burde fått med oss en utligning og dermed et poeng er det ingen tvil om, men vi klarte dessverre ikke å sette ballen i mål. Dermed endte det med et surt tap. Etter å ha roet oss litt innser vi imidlertid at vi gjorde en veldig god kamp, og vi kan se frem mot en spennende innspurt de siste ukene. At det snart er like mange lag som har trukket seg som er igjen i avdelingen er surt, og betyr at vi er ferdig med moroa om bare tre uker.
Comments