Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Tap mot Kolbu/KK

lagt inn 4. apr. 2016, 13:55 av Hans Svellet   [ oppdatert 5. apr. 2016, 10:37 av FK Toten ]
https://plus.google.com/photos/112240437900161831805/albums/6270123291104268641
Klikk på bildet for å gå til albumet

Lørdag spilte B-laget treningskamp mot Kolbu/KK på kunstgresset, og for første gang på lang, lang tid stilte vi med over 7 mann selv. Faktisk hele 13 mann var rene B-lagsspillere i troppen vår, noe som må sies å være svært gledelig.

Det åpnet bra mot et sterkt Kolbu/KK, og allerede etter noen minutter gikk vi opp i en 1-0 ledelse, da Anders Evenstuen ble spilt gjennom og var sikker alene med keeper. Overgang i verdensklasse og sikker avslutning av den nybakte faren.
 
Kolbu, som ønsket å gi mange fra A-stallen kamptrening, spilte mye ball på egen halvdel, noe som passet oss bra da vi kunne stå og vente. De prøvde litt på kantene og litt inne i midten utover omgangen også, og klarte ved noen anledninger å legge press på oss, men med all farten laget innehar gikk det som regel fint. Kolbu skapte de fleste sjansene, men det ble sjelden veldig farlig.

David Wechsler la ut av intet på til 2-0 senere i omgangen med årets mål på kunstgresset. Ja, vi kan allerede nå garantere det. Han tok ned et innkast, vendte mot mål og fra omtrent 40 meter klinte han til på volley. Ballen gikk i en bue over Kolbu/KK sin keeper og i lengste kryss. Utagbart og fullt forjtent 2-0 ledelse etter at Kolbu ledet sjansestatistikken soleklart.

Kolbu klarte noe heldig å få en redusering like før pause, midt oppe i all frustrasjonen sin over å ikke få hull på en gjeng som trimmer et par ganger i uka.

Pausa brukte de helsvarte best, og etter en ålreit åpning av 2. omgang for vår del ble det helsvart for oss også. I løpet av noen minutter scoret gjestene tre ganger, og hadde med det snudd kampen. Både bein og hoder begynte å bli tunge i Toten-laget, som allikevel klarte å reise seg noe og avslutte med æren i behold til tross for at Kolbu scoret nok en gang.

Kampen ble en veldig bra gjennomkjøring, mot god motstand, der vi i en omgang viste at vi kan håpe på en artig sesong. At 2. omgangen ikke var helt den samme får vi bruke den neste måneden på å gjøre noe med. "Flyge mer" vil bli et sentralt begrep i den forbindelse. Vi har nå prøvd å flye riktig i et par sesonger, men innser nok at vi også må flyge litt mer.

Det var også gledelig å se et såpass respektabelt publikumsoppmøte. Da det ikke ble solgt billetter er det vanskelig å anslå antall, men at det var flere enn på Norge-Finland er vi ganske sikre på.
Comments