Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Tapsrekken fortsetter - hvem må gå?

lagt inn 25. mai 2016, 02:22 av Hans Svellet   [ oppdatert 25. mai 2016, 02:22 av FK Toten ]
Vi taper og taper og taper. Taper dueller, taper omganger og taper kamper. Sist mot Vingar tirsdag kveld. 0-1 hjemme. For de som husker hjemmekampen mot Vingar i fjor kunne vi kopiert referatet derfra. De store og sterke karene fra åsen like sør for Lillehammer vant en duell som ble avgjørende og fikk med seg de tre poengene. Som de skrev på Facebook like etter kampen; "herrelaget sliter seg til en mer eller mindre fortjent 0-1 seier på Toten." For vår egen del vet vi ikke hvordan det føles å vinne lenger, og hadde tatt en mindre fortjent seier hver dag i uka.

Vi skal ikke rippe opp i kampen mot Vingar og prøve å finne forklaringer eller unnskyldninger. Svarene finner vi ikke i en enkelt kamp når det har blitt fire tap på fire forsøk. Nei, her må det mer til. Nå venter oppvaskmøter og potensielle treneravganger før lokaloppgjøret mot Håjendammen om ei snau uke.

Forrige sesong møtte vi ikke talentfabrikken som holder til på Lena Stadion, men for to år siden møttes vi. Den gang var det to lag som kjempet i toppen, mens det nå er to lag som holder til på nedre halvdel. Det som er sikkert er at innen den tid må det skje ting, for det er på høy tid med poeng nå....


Comments