Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter B-Laget 2016‎ > ‎

Ubeseieret i 2016

lagt inn 6. mar. 2016, 13:29 av Hans Svellet   [ oppdatert 6. mar. 2016, 14:23 av FK Toten ]
Nettalbum

Lørdag 5. mars spilte 5. divisjonsgutta sin andre treningskamp for vinteren, da Toppen stod på motsatt banehalvdel. Samtidig som Nord-London derbyet var det altså duket for et langt mer prestisjefylt derby på kunstgressbanen på Lena, noe man så av publikumsoppmøtet som var sjokkerende godt. 

Til tross for mange forfall blant våre egne klarte vi å stille et slagkraftig lag med litt hjelp fra junior og A-stallen. Allerede på oppvarmingen så vi at tenningen var på plass, og da dommeren blåste i gang kampen så vi også ut til å være klare. 

Vi tok initativet i kampen, og spillet gled overraskende godt med tanke på at vi er tidlig i mars. Været tilsa klisterføre, men all treningen inne i Totenhallen ser åpenbart ut til å ha båret frukter for spillet på små flater imponerte nok publikum og overrasket spillerne selv. 

I den første omgangen scoret vi to ganger, ved Jesper Ulsrud og Rasmus Ulsrud, som begge avsluttet fine angrep fra vår side. Toppen slet med å spille seg til mange store sjanser, og Håkon Svellet i Toten-målet hadde god kontroll. Et par fine redninger rakk han imidlertid å få med seg før han overlot hanskene til storebror Hans i 2. omgang. 

Innsatsen og innstillingen i lørdagens kamp var svært gledelig å se, og det ga oss et overtak også i 2. omgang. Toppen hadde et par raske spillere fremover på banen, men forsvaret vårt tok ut nok dybde og plasserte seg godt nok til å kompensere for manglende egen fart. 

I en kamp preget av en god tone mellom både dommer og spillere, var det allikevel noen heftige diskusjoner. Den heftigste var da en spiller fra hvert lag diskuterte hvem som var blitt tyngst i løpet av vinteren. 

Utover 2. omgang kom Toppen litt mer inn i kampen, men kom ikke til veldig mange store sjanser. Eldstebror Svellet fikk allikevel med seg et par gode redninger, hvorav den ene ble gjort med hodet fra kort hold. Da Toppen ikke klarte å redusere, utnyttet i stedet Toten muligheten til å score 3-0, og med det punktere kampen. Abdulhadi Alhamra stod for scoringen i sin debut i helrødt. 

Like før slutt la Joachim Enger på til 4-0 ,da han stupte inn i en duell med Toppen sin keeper. Han vant duellen, og ballen endte i mål. Det gjorde nok litt vondt, men det så ut til å gå bra med Joachim som fortjent fikk et mål med tanke på offerviljen. 

Dermed vant B-laget sin første kamp for sesongen. Det ble også spilt en kamp i februar, som endte 4-4 mot juniorlaget. Dermed er 5. divisjonsgutta ubeseiret i 2016. En statistikk vi håper holder seg lenge.