Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter Gutt 2016‎ > ‎

Tabelltopp for lag 3 etter nok en seier 2-6 borte mot Vind G16 3.

lagt inn 23. apr. 2016, 11:17 av FK Toten   [ oppdatert 23. apr. 2016, 11:18 ]

    Er tilbake etter det råeste comebacket jeg har vært med på som lagleder noen gang. Vi møter et vind lag med mange store sterke fysiske spillere. De spiller med vinden i ryggen i første omgang og tar ledelsen, vi prøver oss litt vi også, men uten å sette ballen i mål.

    Vinds andremål er en perle. Spissen deres snapper opp ballen på vår halvdel slår tunell på en av våre forsvars spillere finter av den andre og skrur ballen helt oppe i krysset fra 18-20 meter. Imponerende. Dog spiller vi oss mer inn i kampen og vi går til pause med 2-0.

    Vi tar en peptalk i pausen å setter fokuset på at vi møter et meget godt lag , men at vi absolutt er på høyde med disse, men at vi ikke har hatt marginene med oss så langt. Det gjelder bare å holde trøkket oppe, og det gjør gutta til gangs i andre omgang. Vi presser på og overtar mer og mer av spillet. Jan Sarwary fighter inn i feltet til Vind, blir felt og vi får straffespark som Emil Sandvold kontant setter i mål. Dette tenner gutta våre og vi vinner så og si alt på midtbanen etter dette, og angriper gang på gang. Mål nr. 2 er det Hans Erik Sandvik som setter kontant i mål fra sin høyre ving posisjon. 
Mål 3 er det Arne Lunde Dyste som setter fra 35-40 meter. Han dundrer en retur høyt inn mot mål, får hjelp av vinden og ballen går over keeper og i mål. Vi har spilt 15 minutter av andre omgang og er i ledelsen.

    Vind faller litt sammen og vi fortsetter trøkket. Mål nr. 4 setter Simen Gjerdalen kontant i mål fra sin spiss posisjon. Alexander Hvalby setter nr 5 da han er sterk og god i feltet på en corner.
Spikeren i kista setter Sindre Rødningsby etter mål hvor han gjør alt selv på venstre kant. Dribler av en forsvarer vender opp og setter ballen i mål.

    Dette ble en gedigen lagseier med 6 målscorere mot et meget godt lag. Dette ser veldig lovende ut gutter. Dere har all grunn til å være stolte av dere selv.

    Eneste skår gleden var at en hardtarbeidende Jan Sarwary fikk en hard ball i ansiktet etter å ha presset keeper. Dette ender muligens opp i blåøye, men han er nok snart tilbake som den tøffingen han er.

    Ha en fin aften.


    Mvh en blid og fornøyd lagleder.
    Jan Børge Helland

Comments