Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

FK Toten - Kongsvinger IL 2-4

lagt inn 16. okt. 2016, 13:24 av Arild Barkhald   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:10 av FK Toten ]
Serieleder Kongsvinger kom på på besøk til Toten, denne gang på Fauchaldplassen på Kapp,  en fin høstgressbane.
Kongsvinger har mange tekniske, raske og påskrudde spillere, de har fint pasningsspill og bevegelse i laget, men de skaper ikke all verden foran målet vårt i 1.omgang. Vi ligger kompakte i forsvar og midtbane , og har god kontroll. Som vanlig får vi et såkalt "drittmål " imot oss, hvor våre spillere, 3 i tallet ,i kke orienterer seg på ball men spiller, nøler, likevel scorer den ene Kongsvingerspilleren. Disse målene har vi hatt  FOR mange  av i høst. Jeg synes vi trengte 20 min. på å komme igang, og siste halvdel av 1.omgangen oppdaget vi det var mulig å kjempe og score mål på motstanderen. Pasningsspillet ble bedre, vi våget å gå på løp, vi brukte flanker og bakrom og trykket etter med laget , da fikk vi trua  på det vi kan, bra  jenter :-). 
I 2. omg. skulle vi fortsette trykket, men vi startet også da tregt, men kom bedre med utover i omgangen. Kongsvinger fikk også her billige mål hvor vi kommuniserte dårlig, slurvet med avklaring eller bommet på ballen. Vi scorer likevel to flotte mål , det første ved Madelein, fint vegg- og samspill på siden, hvor hun overlister keeper med et frekt skudd/innlegg !!! Det andre målet kommer på frispark retur, hvor Amina fryktløs går i to dueller og får et frispark på 20 m,  skuddet fra Mina er såpass hardt at keeper gir retur og Torild er frempå og putter ballen i mål.
 Resultatmessig er det ikke langt opp for å klare en uavgjort, men vi blir straffet mot gode lag i situasjoner hvor  vi nøler litt for lenge, kommuniserer litt for dårlig, eller at vi ikke tråkker til i duellene.
Alt i alt en underholdende og godt gjennomført kamp mot serielederen :-)

"trenerteamet"
Comments