Klubb‎ > ‎Arkiv‎ > ‎Arkiv 2016‎ > ‎Nyheter jenter 2016‎ > ‎

Fron - FK Toten 7-0 ( 4-0)

lagt inn 26. sep. 2016, 07:58 av Arild Barkhald   [ oppdatert 6. feb. 2017, 10:10 av FK Toten ]
På forhånd  var Fron tippet som kandidat til å kjempe om seier i jenter elite, de vant bl.a. 2-0 over Raufoss i vårkampen. Vi hadde en bra kamp mot de i vår på KK plassen gress, men det har da vist seg i flere kamper at vi sliter mere på kunstgress pga. at ballen går raskere, vi  slurver med pasninger , tanker og ben må  være  raskere, mm. Til tross for en redusert tropp , synes jeg vi var bra med første 25 min. hvor vi holdt bra defensivt , vi produserte ikke all verden ,  men det hadde vi heller ikke forventet. 
 Så fikk vi den berømte "ketschup- effekten" hvor Fron får 3 raske og litt billige mål etter bl.a. markeringssvikt/mangel på kommunikasjon, ved første mål sto det 4 totenspillere mot 1 Fronspiller rundt mållinja på corner, men ingen gikk på ballen, unntatt Fronspilleren som scoret. Dette høres kjent ut, da vi har fått mange mål mot oss på denne måten i år.
4-0 til pause.  Det er ikke særlig motiverende å starte 2. omgang med 0-4 , da er det greit at vi "bare " slipper inn 3 mål i 2.omgang. 0-7 høres stygt ut , men det var flere ting som også var bra i denne kampen ift. kampen mot Trysil. Vi hadde et redusert lag , samt at vi møtte en motstander som hadde både fart,kondisjon teknikk og fotballforståelse i alle posisjoner.
Comments